Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Tismewat

Mensen zijn rare wezens. Zo wist wijlen Sloef het vroeger ook al op het blog te vertellen. En daarbij had hij het, natuurlijk, over de twee exemplaren hier ten huize.

Hij zou in dezes gelijk gehad hebben. Waarom?

Nu het probleem met de hoofdkussens is opgelost -eerst had Luc er een, nu heeft hij het zijne en ik het mijne- en we beiden content gaan slapen;

Nu de proefperiode van de hoorapparaten is afgelopen -enkel de factuur moet nog komen en betaald worden- en ik content ben en me weer onder de mensen durf te begeven;

Nu alle voorziene komende vakanties, vakantietjes en daagjes-weg, die voor de rest van dit jaar op de agenda staan, nu ook op de vakantielijst mooi ingevuld staan -die voor mei 2024 staat dan ook wel al op de agenda, maar voor de gedetailleerde planning moet er nog te veel water naar de zee lopen;

zou je denken dat ik gerust en opgelucht ben omdat er voor alles een oplossing kwam.

Maar toch was er een zekere onrust over bepaalde dingen. Ik negeerde ze. Maar als zelfs Luc precies over die dingen begint en er blijkbaar ook mee lijkt te zitten is het misschien toch tijd om de koe bij de horens te vatten.

Wij hebben ons een chromecast gekocht en gaven onszelf een uittestperiode alvorens te beslissen wat we met de decoder zouden doen. En dat is waarschijnlijk de reden dat we die ooievaars hebben gemist.

Previous

Wat overblijft …

Next

Veel stof en lawaai

13 Comments

 1. Een chromecast, ik wist niet eens wat het was. Ik ga eerst lezen over het hoe en wat.

  • ms

   Met een smart-TV heb je geen chromecast nodig. Maar een smart-TV is duurder. 😂

   Wat is mis met een slimme TV? 😲

   • Nu las ik erover en zou er zelf geen kopen maar ik ben dan ook geen geen echte liefhebber van de tv, op een paar programma’s na.
    Ik weet ook niet of ik een smart tv heb of een dom ding. 🙂

    • ms

     Proximus is duur. Als we die decoder binnenbrengen scheelt dat ook weer op de factuur.

     Maar eerst moeten we er voor zorgen dat we buitenlandse znders kunnen ontvangen.

   • Zo’n Chromecast wordt vaak gebruikt door mensen die via hun laptop tv kijken. Ik heb al twaalf jaar een smart tv en vroeg me de laatste tijd af wat ik met een chromecast moest. Nou, niets dus.

 2. We denken er aan om in de nabije toekomst een smart TV te kopen. Eerst even kijken hoe dit alles evolueert.

  • ms

   Onze -eventuele- volgende zal een smart-TV zijn, de chromecast is een goeie aankoop geweest. Nu nog uitzoeken hoe we aan de buitenlandse posten geraken.

 3. elsjeveth

  Zoals veel hier in huis is onze TV Smart, maar af en toe ben ik smarter dan de TV en zet hem uit, of helemaal niet aan. Alhoewel nu met de WK atletiek …

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén