Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Knus en zo …

Ergens op een plaats die de onze niet was, stonden kleindochter en ik en keken naar de gietende regen buiten, keken naar elkaar en vroegen zonder woorden: “Wat nù?”

“Eens kijken of er niks op TV is” zei kleindochter en zette de TV aan. Op één van die betalende platforms was er een reeks die ze volgde, maar waarvan ze de eerste seizoenen niet had gezien.

Even later zaten wij, met ons beiden, met één deken over onze vier benen, gezellig naast elkaar naar dat eerste seizoen te kijken en we bleven kijken, episode na episode na episode na …

Zo af en toe onderbraken we even voor een of ander, zo af en toe vertelden we wat tegen elkaar, zo af en toe keken we op onze telefoon, zo af en toe zei kleindochter: “Efkes terug spoelen want nu hebben we ergens iets gemist”.

Luc was ondertussen naar zijn laptop gevlucht.

Zoals men zegt dat je alles eens moet gedaan hebben in het leven, heb ik nu voor de eerste keer aan bingewatchen gedaan. Het was gezellig op deze manier, maar niks om hier thuis te zitten doen.

We hebben -en willen- trouwens geen streaming platform.

Previous

Strak als een corset

Next

Lange vingers

14 Comments

 1. Ik kan me wel voorstellen dat het gezellig is zo met zijn tweetjes op de bank. Op televisie bingewatchen heb ik geloof ik nog nooit gedaan. (Er was een tijd dat je een week moest wachten op de volgende aflevering!) Op Youtube wil ik wel eens blijven hangen, als ik muziekfilmpjes bekijk bijvoorbeeld. De suggesties aan de rechterkant van het scherm zijn dan zo verlokkelijk! Nog eentje, nog eentje dan, oké de laatste, de allerlaatste, maar nu echt…. 🙂

  • ms

   Vroeger op youtube ja, maar nooit heel lang, enkel een paar muziekstukjes.

   Maar dit was meer een soort gezelligheid onder ons beidjes.

   En nu ze ouder worden zijn dat momenten om te koesteren.

 2. Gezellig voor een keer met de kleindochter!

 3. Op deze manier is het een prettig tijdverdrijf.
  De beste manier. 🙂
  Zelf liet ik het aan mijn man over.

  • ms

   Ik ben ook niet zo een TV-plakker al kijken Luc en ik soms naar een paar afleveringen van één of ander dat we misten tijdens een vakantie of zo.

   Maar nooit onmiddellijk na elkaar, daar zit toch telkens een serieuze pauze tussen.

 4. Lang naar televisie kijken of een reeks alle afleveringen na elkaar streamen is niets voor mij. In jullie geval was het gezellig samen zijn.

 5. Gezellig zo samen met je kleindochter op de bank tv kijken. Ik lees liever een boek en ik heb geen abonnement op diensten zoals netflix genomen, dus alles achter elkaar kijken kan ik ook niet. Ik wens je een fijn weekend toe.

  • ms

   De tijd dat we samen in één boek konden lezen is al heel lang voorbij.

   Ik lees veel, zij leest veel, maar elk in ons eigen boek. Dit deden we samen.

 6. elsjeveth

  Een quality-bingewatch-moment met kleindochter ! dat is toch heerlijk

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén