Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

What’s another year? Johnny Logan

En wat was nu die kleine anekdote waarvan sprake?

Toen ik voorstelde om in Gent maar nog maar eens in het MSK binnen te gaan, omdat we daar indertijd met de kennismaking met Theodore Rombouts nog niet alles gezien hadden, was Luc al aan het googelen geslagen en vond een tijdelijke tentoonstelling in het MSK van Duits expressionist Erich Heckel. En die was al bezig van 12 oktober en zou lopen tot 25 januari.

En ik vroeg me af waarom ik geen nieuwsbrief had ontvangen, bij het googelen zag ik die tentoonstelling namelijk ook.

In Gent aan de balie keken ze beduusd. Bij het dubbelchecken blijkt die tentoonstelling van 12 oktober 2024 tot 25 januari 20251 te lopen. Die nieuwsbrief zal dus nog komen en wij konden -natuurlijk- Erich Heckel -nog- niet zien.

Maar hij staat wel al op de agenda.

____________________
1 Erich Heckel

Previous

De opvolging

Next

Nora Roberts

10 Comments

 1. Weer een leuk vooruitzicht op jullie agenda.

 2. Daar zou ik ook beduusd van kijken. 😂

  • ms

   Ik keek ook beduusd toen ik onze vergissing opmerkte. 😂

   Iets met wens en gedachte waarbij één van beide de vader is?

 3. marieclaire

  Die luitjes hebben op school niet goed opgelet. Altijd het jaartal vermelden.

 4. Dat was dus een kwestie van : ‘Foutje , bedankt’ , ze kondigden die tentoonstelling ook wel heel vroeg aan, ik denk dat jullie niet de enigen zijn geweest die niet op het jaartal hebben gelet. Nou ja, wat in het vat zit verzuurt niet zou mijn oma gezegd hebben.

 5. elsjeveth

  Geweldig ze kunnen niet van je zeggen dat je van gisteren bent 🙂

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén