Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Iemand een rolleke plakband?

Een poos geleden las ik, ingelast in een artikel in “Het Nieuwsblad”, iets dat niks met het artikel te maken had. Het was geen publiciteit. Neen, ze noemden dat: “Aangeboden door onze partners”. Op de laptop heb ik adblocker en krijg ik dat soort aanbiedingen niet, maar op de telefoon …

Het was een bericht van Bebat en die recycleren batterijen. Nu stond daar dat je de polen van 9V-batterijen en knoopcellen moest afplakken. Die zouden anders wel eens kortsluiting kunnen geven. Het was de eerste keer dat ik het hoorde.

Ik vertelde dat aan Luc en zei dat ze steeds meer en meer gingen verlangen en ik zei dat ik wel geluk had dat ik geen batterijen in mijn hoortoestelletjes meer heb, ik zou aan het plakken blijven.

“Waar staat dat?” vroeg Luc, waarop ik hem de hierboven vermelde informatie vertelde.

Deze week kreeg ik die boodschap weer. Maar ik kon ze niet delen en googelde dan maar, zette ze in de e-mail en verwittigde Luc dat de info er aan kwam.

Zegt die: “Oh maar, dat doe ik al”. Waarschijnlijk heb ik wat raar gekeken, want hij vervolgde met: “Ah ja, sedert je me dat de vorige keer hebt gezegd”.

____________________
1 Bebat

Previous

Vriendschapsbreuk

Next

Korting? Wat is dat?

8 Comments

 1. Het advies ken ik maar was het vergeten. Goed dat jij er bent.
  Volgend jaar weer?🤣

 2. elsjeveth

  LOL

 3. Dat wist ik ook niet. Allez vooruit, nu nog lakskes kopen…

 4. Ik kende deze tip niet. Maar pas het vanaf nu toe….Nooit bij stil gestaan omdat die batterijen leeg zijn en je toch geen stroom meer kunt peuren uit die dingen? Nou…voor de zekerheid…alsnog..

  • ms

   Blijkbaar is het al gebeurd. Waarschijnlijk onderling contact tussen de batterijen zelf.

   Dus eigenlijk kan het bij je thuis ook gebeuren als je ze in de verzamelbox gooit.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén