Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Grote nieuwswaarde

Als wij ’s morgens op een bepaald uur wakker moeten zijn, zetten wij onze wekker. Maar die moet nooit aflopen.

Hoe vroeg of hoe laat wij ook willen opstaan, een kwartier -soms een halfuur- op voorhand zijn we wakker, als hadden we zelf een ingebouwde wekker.

Meerdere mensen vertelden ons hetzelfde verhaal. Het komt dus meer voor en is dus helemaal niet abnormaal, ook niks speciaals. Niks om over naar huis te schrijven dus.

Maar als het een politicus overkomt … dan is het ineens gazettenvoer1.

____________________
1 Het Nieuwsblad

Previous

(…) Once in a lifetime

Next

Kiezen en verliezen

10 Comments

  1. Het artikel kan ik niet lezen, maar ik moet lachen om de combinatie van foto’s erbij. Bart denkt…. Ik weet niet wat hij denkt maar dat glimlachje geeft te denken. 🙂

    • ms

      Blijkbaar had Bart bij Gert aan tafel verteld dat hij wakker is vóór zijn wekker afloopt. Dat mag. Aan tafel kan je al zoiets vertellen.

      Maar Het Nieuwsblad is daar op gesprongen, heeft er een slaapexpert bijgehaald en heeft er in het lang en het breed over uitgeweid.

      En dat in een artikel waarvoor wij de gazet betalen, want het is een +artikel.

      Daar had ik efkes niet aangedacht -mea culpa- maar ik vraag me weeral af waarom wij die gazet blijven aanhouden. Want “hét” nieuws staat in de gratis versies ook.

      Die muurschildering van Bart en Georges-Louis werd bij vorige verkiezingen al aangebracht en ik wou die al langer op foto. Ik heb er meer van genomen -uit een rijdende auto, ik ga daar niet voor stoppen- maar ik vond deze half-mislukte de beste voor dit doel. 🙂

  2. Dat is zeer herkenbaar, dat heb ik ook. Mijn echtgenoot daarentegen niet. Die is meestal pas wakker als de wekker afloopt op dagen dat we moeten opstaan op een bepaald vroeg uur.

  3. Dat is toch extreem speciaal, dat BDW voor zijn wekker wakker wordt!! Daar moeten de gazetten (jaja, de onze ook) wel opspringen en een slaaparts zijn zegje over laten doen.
    Pffff …

  4. Ik heb ook geen wekker nodig om op tijd wakker te worden. Dat BDW wakker wordt is al nieuws op zich.

  5. elsjeveth

    Dat nieuwtje hadden we natuurlijk niet willen missen. Zo blijkt BDW net als ons een mens te zijn JOECHEI

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén