Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het smoelenboek

Iedereen weet of zou moeten weten dat wij nogal tegen Facebook zijn. We zijn daarin niet alleen natuurlijk maar het wekt hier wel degelijk de nodige aversie op.

Ondertussen is het ons echter duidelijk geworden dat een toenemend aantal instanties dat FB gebruikt om informatie te verspreiden. We vragen ons af of het wettelijk gezien ooit zo ver kan komen dat een mens niet anders meer zal kunnen dan een FB-pagina aan te moeten maken om op de hoogte te blijven.

Maar zelfs, mocht dat ooit het geval zijn, dan zouden ze het hier zeker en vast toch enkel gebruiken als tool en nooit ofte nimmer als communicatiemiddel met bevriende of niet bevriende medemensen.

Laatst hoorde mske nog de schampere opmerking: “hm, tegen mij wil ze niet klappen, maar ik weet alles via haar FB”. Je hoeft dan zelf niet friend te zijn, er is altijd wel een friend in de buurt.

Previous

Allemaal Nick zijn schuld

Next

Wegpiraten

2 Comments

  1. Hé..is dat een officieel logo voor FB-haters? ik wist niet dat die er was..daarom maakte ik er zelf eentje..vooral ook om te verhoeden dat ik maar uitnodigingen blíjf krijgen. ( en alle herhalingen die FB er dan daarna nog blijft sturen pfff)
    Maar inderdaad, ik begrijp je punt..ik heb me daar ook al druk over gemaakt, over dat info verstrekken vía FB..het moet toch niet gekker worden. FB zijn de nieuwe jehova’s..met een wel heel hardnekkige voet tussen de deur! Maar wat de jehova’s niet lukte lukt FB wél..de halve wereld werd lid!

  2. Erg hé. Ik ben ook niet voor FB, ‘k heb de vrienden liever in het echt dan daarop. Neen, voor mij hoeft dat smoeleboekenwerk ook niet zo. VIVA THE BLOGS …

    hihihi

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: