Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Deugddoend mag ook schoon zijn

En nu we het toch over die slippers hebben gaan we het maar in ene keer allemaal er uit smijten. Al de bedenkingen, bevindingen en welke kingen of dingen of ingen nog.

Die sandalen spelen niet mee, die kocht ze ooit eens bij een dagske uit in Tilburg en had ze toen geweten wat ze nu weet had ze de hele voorraad meegenomen.

De schoonheidsspecialiste, dat meiske dat mskes voeten zo goed kan vertroetelen, die zei: “oh maar ik koop die online, direct in Duitsland. Daar hebben ze veel meer keus”. mske opperde wat over de maat, maar dat wuifde dat meiske weg met: “nog nooit problemen mee gehad”.

Dus stak mske vorige zaterdag haar voet in een Birkenstock, maat 40, want ze denkt dat ze bij haar linker slipper het begin van een 4 ziet staan en bij de rechter het einde van een 0, maar die was te groot, wat licht normaal te noemen is, want mske heeft gewoonlijk een 39. Maar die Tilburgse sandalen zijn maar maat 38. Daar gaat de zekerheid!

Bovendien zijn al die schoenen met kurken zolen. Dat hebben mskes slippers helemaal niet. Na een hele hoop opzoekingen stond de oplossing gewoon van onder op haar slippers. Het zijn Tatami’s made by Birkenstock. En die zien er echt wel een heel stuk eleganter uit.

Goede raad is duur! Die Tatami’s van Birkenstock ook.

pske van mske:

Previous

Het vijsje dat de hort op was

Next

De B-Box

4 Comments

  1. Allemachtig..dat psje!!! wat een fout is me dát?
    Ik had vroeger ook van die slippers en toen vroeg iemand me of dat echte Birkenstocks waren..natuurlijk waren het dat niet..ik kocht toen nog lekker goedkoop schoeisel hehe. Nu vind ik het belangrijk dat m’n voeten nergens last van hebben en koop ik Teva’s..duur maar goed.
    Ik ken alleen die superbirkies van die site..die hebben de vrienden van ons voor ‘smorgens op de camping als het gras nog nat is..ik loop dan ook gewoon stoer op m’n blote voeten in m’n Teva’s hehe.

  2. maar volgens de site zijn vrouwen dus geen mensen?

  3. Sloef goede middag…

    goede raad hoeft altijd niet duur te zijn, als er maar geluisterd wordt enne…die naam alleen al klinkt heel duur en is voorzichtigheid geboden ! Fijne groetjes )pepino

  4. ja gelukkig ben je geen mens, zo’n lelijke voeten dat die hebben! Ik zweer bij Fitflops, slippers, sandalen. En dan krijg ik altijd de vraag of ik geen koude voeten heb. Ik kan toch moeilijk witte sokken aandoen? (pantoffels, laarzen-zien er uit als Ugghs, allemaal even gemakkelijk!)

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d