Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kunst in de wei

Op een dag dat Slow en mske met de fiets naar St. Truiden waren gereden, hadden ze onderweg een soort staketsel gezien dat mske onmiddellijk herkende als een kunstige vorm van een boomhut.

Later vroeg Slow: “heb je de man in zijn bad zien zitten?” Die had mske niet gezien.

De volgende keer dat ze met de fiets naar St. Truiden reden, nam Slow de camera mee. Ze stopten en Slow begon te filmen.

Terwijl hij druk doende was, stopte er een auto. De man, die uit de auto kwam, vroeg: “vind je het mooi?” waarop mske zei: “het heeft wel iets”.

Dan begon die man uit te leggen wat hij daar boven in het veld achter de boom staan doen had, maar dat had mske zo ook wel geraden.

Maar, in elk geval, zou er een tentoonstelling komen van zulke gewone kunst en als Slow en mske wilden waren ze hartelijk uitgenodigd.

Ze zijn uiteindelijk toch niet gegaan, al stond dat wel op het programma. Waarom niet? Amke en Ella waren hier en Slow en mske zagen het niet zitten.

Previous

Vuilbakhistories

Next

Een rare juffer

2 Comments

  1. Hehe..was ie zo trots op z’n werk? In ieder geval hééft het inderdaad wel iets.. om het zo in het veld tegen te komen… naar een hele tentoonstelling gaan speciaal zou ik misschien ook niet zo snel doen.

  2. Hij heeft nog veel werk voor de boeg om een tentoonstelling in te richten!

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d