Wizzewasjes

Te lezen en te zien

De bobbel

Geen twee zonder drie! En hopelijk stopt het bij drie. Niet dat het serieus is of vervelend. Het is gewoon wat het is. In mijn geval … een bobbel.

Ik had er ene op mijn oog toen ik acht jaar was, in 2006 werd een tweede verwijderd en nu was het weer zover.

Die was pas het laatste jaar hinderlijk geworden. De halsuitsnijding van t-shirts of de kraagnaad van bloezen zat er altijd op. Met een topje was hij zichtbaar.

Ik maakte een afspraak bij de dermatoloog. Haar advies was: “weghalen”. We maakten een afspraak voor gisteren om kwart voor twaalf.

Er kwamen mensen na mij de wachtkamer in. Die gingen voor. Wat bleek? De dermatoloog zei dat ik te laat was, dat de afspraak om kwart voor elf was geweest. Zut!

Maar het liep allemaal nog goed af, ze vond nog een gaatje en de bult is weg.

Nu zit er een plakker.

Previous

De cameraman

Next

De koffer in gedoken

3 Comments

 1. jij verkeerd of de dermatoloog verkeerd? Zag ook ooit eens iedereen voorgaan, beweerde dat ik geen afspraak had, nazicht in hun agenda stond ik er wel degelijk genoteerd! Weeral eens te lang te braaf zitten wachten i.p.v. direct te reageren als iemand voorging. Ze vond de bult en nu is er een gaatje?

 2. Meestal ben ik nogal snel om de fout bij mezelf te zoeken, maar nu helemaal niet. Ik ben ervan overtuigd dat zij fout zat.

  Waarom? Wel ik heb een zakagenda. Daarin staan de uren niet allemaal vermeld. Die gaat van 10 naar 12. En ik schreef uitdrukkelijk 11.45u, waar ik anders gewoon .45 na de tien zet.

  Logisch? Ja toch.

  Ik weet niet of het een gaatje is, er zit een plakker voor. Zij had het eerder over een streepje.

 3. Beter maar geen risico nemen! Bij mij is er eerder een heel grote bobbel weggehaald, en een kwaad plekje boven mijn oog. Kon ik ook eens naar de plastisch chirurg ;-D
  Beterschap en een fijn weekend,
  Kakel

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: