Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Polsen naar de pols

Ik weet het, ik beschreef het hier al enkele keren als een muispols. Maar dat is niet echt. Het is iets anders, mogelijk uitgelokt door de muis. Iets dat ik ooit voor het eerst kreeg toen ik een tiener was. Mijn moeder heeft me toen de polsband, vervaardigd uit een soort leder met twee gespjes, gegeven en gezegd dat zij daar ook last van had gehad in haar jonge jaren en dat ik daar moest over groeien.

Toen ik dan, in 2005 na zoveel jaren zonder problemen, ineens weer last kreeg, ging ik ervan uit dat het door het gebruik van de muis kwam. Sindsdien ben ik linkshandig wat de muis betreft. Maar toch stak het weer de kop op, zelfs nadat ik de zaak wat had afgebouwd.

Enkele weken geleden begon het opnieuw. Ik heb er een nieuwe polsband voor gekocht. Die lederen vertoonde sporen van ouderdom en van gebruik.

Waar het mee te maken heeft? Heel waarschijnlijk zit ik in een omgekeerde puberteit.

Previous

Zij die de strijd verloren

Next

We zijn er weer!

1 Comment

  1. bea

    Hopelijk blijven de jeugdpuisten weg

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: