Er zijn van die dingen …

Toen Max stierf, zou zijn stokpaardje, zijn website “Aeropedia” nooit verdwijnen. Dat werd toen azo gezegd. Ze zouden Max’ werk verder zetten.

In Tiritomba echter, dat was Max’ eigen blog, was niemand geïnteresseerd. Ik vroeg de provider of ik die kon overkopen. Dat kon mits betaling van dit en betaling van dat en dan kwam daar ook nog dit en dat bij. De prijs die ze noemden … Nah ja, ik heb het dus niet gedaan.

Aeropedia werd een jaar later voor nog meer geld verkocht, leeg.

Ik kreeg dus een schok toen ik, op een relax dagje tijdens de kerstvakantie, de prentjes aan het bijwerken was en viel op een berichtje over een gsm waarbij ik naar ene Larissa Riquelme linkte. Een tel was ik sprakeloos, voor ik tegen Luc zei: “Tiritomba bestaat nog!” Maar het verdween onmiddellijk naar “server niet gevonden”.

Ik was wel even het noorden kwijt, maar toen realiseerde ik me dat het niet over “Tiritomba” ging maar over “Hatsikidee”, één van de blogs die Max had ondergebracht bij Tiritomba en waar hij dus een code had opgezet om doorgestuurd te worden. Net zoals ik deed bij mauwmauw.

Ik kan nu blogspot contacteren, maar ga dat niet doen. Misschien is het onnozel maar, gezien de periode van het jaar dat het gebeurde, zei ik gewoon:

“Ook onze beste wensen Max!”