Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De verleiders

Nu onze Colruyt nog steeds dicht is wegens uitbreidingswerken, gaan we al eens meer in de Aldi binnen. Niet dat we daar anders nooit gingen, ze hebben er zulke lekkere rozijnenkoeken, maar toch zullen we nu geen kilometers gaan rijden om verse tomaten of andere groenten te halen als de Aldi dichterbij is.

Nu kan het gebeuren dat ik in de Aldi aan de kassa kom en ja, waar dient een kassa anders voor, me boekeetje bloemen uit het emmertje neem omdat ze zo lief staan te ogen en zeggen: “neem ons mee”.

Bloemen van den Aldi? Geloof me, de roze anjers van de vorige keer hebben hier erg lang gestaan. En daarmee bedoel ik dan echt niet dat ik ze laten staan heb tot ze bruin waren.

Hopelijk doen deze knappe koppen het even goed.

Previous

Enjoy!

Next

Het tempo

12 Comments

 1. Ik pluk geregeld in en om mijn tuin.

  Echte bloemenwinkels voor prachtige boeketten zijn er eigenlijk niet meer.

  Bloemrijke groet,

  • ms

   Ik ben niet erg veeleisend. Prachtige boeketten hoef ik niet. Vier zonnebloemen zijn ruim voldoende.

   En bloemenwinkels voor prachtige boeketten? Ik heb nooit in een stad gewoond. Als we -als kind al- een boeket nodig hadden gingen we naar de bloemenkweker, in een serre, en vertelden wat we wilden.

   Het is pas hier dat er een bloemenwinkel is, zonder serre en weet je? Die bloemen worden met grote vrachtwagens aangevoerd.

   Maar zoals gezegd, ik ben al content met een boeketje uit de Aldi en ik word er zelfs blij van.

   ?

 2. Er is niets verkeerds met de producten van de Aldi zoals sommigen menen. Mooie bloemen hebben ze daar. Soms neemt mijn moeder er ook eentje mee naar haar huis.

  • ms

   De Aldi van Landen deden we eigenlijk enkel aan om er rozijnenkoeken te kopen.

   De Colruyt is dichterbij, ook voor snel en rap iets bij te halen.

   Nu met die verbouwingswerken zou het logischer zijn dat we bij de Lidl binnen stappen maar we hebben gepland dat we twee keer per week boodschappen doen. Een keer in de Colruyt (Sint-Truiden, Hannut of Tienen) en één keer voor vers goed -tja … die rozijnenkoeken hé- in de Aldi.

 3. Ze zijn meestal beter dan de boeketten van de tankstations.
  In gevarieerde bossen passen volgens mij de soorten niet altijd goed bij elkaar, de ene bloem verdort al en een andere staat nog maar half open.

  • ms

   Uit een tankstation bracht ik er nog geen mee.

   Soms haal ik iets in de Bloemenhal. Maar daar moet je dan weer extra omrijden terwijl je die in de Aldi gewoon mee kan nemen bij het boodschappen doen.

 4. Jasmien

  Veel plezier met de bloemen.
  Mijn pioenrozen die ik er vorige keer kocht, hebben twee weken staan blinken 🙂

  • ms

   Precies. Ik was echt verbaasd met die roze anjertjes. Die hadden nog veel knoppen toen ik ze kocht en die zijn echt nog allemaal open gegaan.

 5. elsje

  Bloemen en boeketten ik ben een bevoorrecht mens. Omgeving Zoetermeer stikt het van de kwekerijen en de boeketten en bloemen hier in de regio te koop zijn geweldig en absoluut niet duur.

  • ms

   Hier dus enkel die ene winkel en daar zijn ze dan duur. En verder, ja, de bloemenhal of uit de Aldi.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: