Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zalig Kerstmis

op deze avond zo koud en stil
maar vooral
een wens op deze kerst
enkel in een rijm geperst
dat die vrede lang blijven zal

Slow, mske, Sloef

Previous

Het tweede leven

Next

Kerstmis in de sneeuw

6 Comments

 1. Hallo!

  Kom jouw een fijne Kerst wensen
  en hoop net als jij dat de vrede voor eeuwig blijft bestaan!

  lieve kerstgroetjes annemarieke, x

 2. daar sluit olive zich graag bij aan! een fijne kerst gewenst

 3. Hele mooie wens! Ook voor jullie zo hè!

 4. voor jullie ook een vredige en warme kerst

 5. Ik ben van goede wil,ik hoop de andere mensen ook ,dan pas kan er Vrede onder alle mensen zijn !

 6. gettie

  Ja, ik zal maar denken dat de wensen ook voor mij bedoeld zijn hé, want gewoonlijk ben ik van goede wil, en niet alleen voor de vrede hoor; ook om de aardappelen te schillen (maar ik wacht nogal eens tot de mijne van meer goede wil is haha) en verder , als iedereen vrede in en om zijn huis betracht , hoe kan er dan nog zoveel oorlog en geweld zijn ??? Goede wil zal er nog volop genoeg zijn, eventueel in promotie in aldi of lidl, maar mensen van goede wil, neen, dat wordt stillekes een uitstervend ras vrees ik , of ben ik te somber?

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: