Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Bouw

Hier rechtover zijn ze een huis aan het bouwen. Zo eigenaardig is dat niet aangezien ze enkel hier rechtover kunnen bouwen en we hier enkel een vijftal buren van hier rechtover hebben, behalve de buur van hiernaast, maar die dient enkel om de regel te bevestigen. Dat komt omdat hier voor de deur een soort pleintje ligt dat niet werd gerestaureerd en dat dus in feite bestaat uit een kruispunt van straten, straatjes, wegen, wegeltjes, paden en paadjes.
 
Nu hebben ze vorige donderdag, de hoofdweg onderbroken, waarschijnlijk om de leidingen voor dat huis te leggen. Sedertdien is er geen leven meer te bespeuren. Waarschijnlijk heeft het weer daarmee te maken.
 
Het bizarre is dat er dagelijks van die personages zijn die als een dwarse, hardleerse steenbok met hun wagen tot voor die versperring rijden en daar beginnen te toeteren, te claxonneren en zelfs met boze passen uit hun auto stappen om bij de buren van de nieuwbouw te gaan bellen. De omleiding staat aangegeven en is enkel het blokje om.

Previous

Vriezeman

Next

Viaduk van Avergoem

1 Comment

  1. 10-12-2003, 16:05:05
    ik
    Ik dacht dat de eikels reeds lang van de bomen waren gevallen maar blijkbaar rijden ze rond bij jullie ?!?

    Franz Bauer

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén