Die verduvelde auto start normaal! Nog nooit gehoord dat een auto kon genezen. Straks toch maar even bij de garage langs gaan. Welke kuren kan dat ding nu weer hebben. Hij staat nu al langer stil dan eergisterennacht aan zee.

Bovendien is Slow al de ganse morgen bezig met diskettes vullen en diskettes leeg maken. Er is iets mis met zijn pc. En mske krijgt er de kouw seskes van. Er zat een vies beest op dat er ook in veilige modus niet af ging. En Slow zocht het beest op en vond op een forum de uitleg hoe je het weg kreeg.

Nadat hij dat gedaan had, viel alles in frut! Resultaat: de pc moet binnen.

Voor zover ik de technische uitleg begrijp, maakt dat beest bestanden aan. Als je één van die bestanden verwijdert begint het beest pas met zijn vernielende werking.

Moest dit beest zulke stoten uitsteken … ik zou al lang straatkat zijn!