Het was al lang geleden. Zeer lang geleden. Indertijd ging het niet meer met de Fontex. En ook de toegediende hormonen speelden op. En mske besloot het niet meer te kopen.

Vorige maand besliste mske om een fles te kopen. Om te zien of de negatieve effecten er nog waren. Niets! Zou ze durven?

Ze heeft zich terug een pak witte wijn van 5liter gekocht. Dan kan ze ’s avonds bij het avondeten terug een glaasje witte wijn drinken.

Probleem! Waar had ze nu toch de pichetjes gelaten? Die heeft ze nodig als ze niet glas per glas wil gaan tappen aan het pak. Al heel snel vond ze die in de kast waar de andere zaken staan die tijdelijk uit roulatie werden genomen, omwille van de ongeïnteresseerdheid die voortvloeide uit de zaken van enkele jaren terug.

Ernstig probleem! Die pichetjes? Die zijn te groot. Als je zo een pichetje van een halve liter als dagelijkse portie neemt … mske is Bacchuske niet. Dat zou willen zeggen dat het gissen wordt tot waar ze gevuld mogen worden. mske heeft de pichetjes terug bij de grote pichets gezet en gaat zich een wijnkanneke kopen voor twee glaskes! Dat is een veel beter gedacht!