Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het heeft precies geholpen

Vorige week bij hun hartig woordje hadden Slow en mske ook vermeld dat het net leek of er een spoor van vernieling door het huis getrokken was, omdat er overal darmen en ingewanden uit allerlei gaten in vloeren, plafonds en muren te voorschijn kwamen en dat het zo niet mogelijk was om normaal in dit huis te leven omdat ze niks konden kuisen of uitpakken.

Gisteren liep mske naar boven en het viel echt op. Het viel aangenaam op dat praktisch alle darmen en ingewanden verdwenen waren, dat alle sleuven gedicht waren en afgewerkt met iets wat in normale omgangstaal stopcontacten en schakelaars heet. Het verkeerd gemaakte gat op de overloop boven was gedicht en het stukje uitgevallen bepleistering hersteld.

Het zal precies toch nog in orde geraken.

Previous

Stommiteit

Next

Het zal hier gaan waaien!

1 Comment

 1. 31-01-2008, 21:09:36
  hallo!
  Het ziet ernaar uit dat het bij jullie toch eens in orde gaat komen!En dan is het leed dat de werken hier waarop kan gereageerd worden maar ik hou het op de stakingen en de gevolgen.Stakingen brengen ongemak mee voor hen die niet staken en er in feite niks mee te maken hebben. Maar de gevolgen zijn er wel voor iedereen.
  Gelijk zou je hebben om zelf brood te bakken,maar zorg dan wel dat je alle ingredienten in huis hebt want zie dat de winkel van de grondstoffen eens….in staking is.
  http://dekindertjes.skynetblogs.be
  magda

  —————————————————————————–

  31-01-2008, 21:12:39
  oeps!
  er is ergens een deel tekst weg :…En dan is het leed dat de werken veroorzaakt hebben vlug vergeten!Er is hier veel waarop kan gereageerd worden…
  http://dekindertjes.skynetblogs.be
  magda

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén