Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kate & Leopold1

mske heeft iets gedaan waar ze meestal tegen is. Nu ja, een mens moet alles eens proberen in zijn leven, is ’t niet.

Het was woensdag en ze waren naar de woensdagavondfilm1 op Vijftv aan het kijken en ze zaten in het donker met de bedenking: “we steken het licht wel aan als er reclame komt”, maar Zoneke en Bollie waren daar al voor de eerste publiciteitsonderbreking. Dat wou zeggen dat deze film toch wat aantrekkelijker was dan normaal, al was Meg Ryan’s haar lelijk geknipt en geföhnd en acteerde die Stuart wat overdreven en nog zo het een en ander, maar toch …

Slow keek even na en schrok toen hij zag dat die film nog tot bijna half twaalf ging duren. En dan nog naar huis. Bovendien konden ze Bollie en Zoneke toch niet uit hun bed houden, die moesten vandaag werken. “Ach” zei Bollie “misschien zien jullie het einde thuis nog wel”.

Ze zagen het einde thuis nog, enkel mske feitelijk, want Slow zei dat hij niet keek naar een film waar zo een grote hap uit was. En daardoor zag mske het! Ze kon sms’en en zo de DVD winnen. “Dat doe ik” dacht mske. Ach ja, ze kunnen hem naderhand nog verder verkopen in geval van. Als je ziet dat ze voor een DVD 6à7€ vragen op een beurs …

Het bleef niet bij één smske, in totaal waren er zes. Het eerste en dan vijf antwoorden op een vraag. mske heeft vijf punten op vijf en maakt dus kans op … deelname. Ze zullen haar iets laten weten als ze gewonnen heeft. Ergens heeft mske het idee dat ze daar gewoon niks meer van gaat horen. Dàt denkt mske.

Dat zijn al twee films die ze niet volledig zagen, de andere was “The Sixth Sense”! Toen kwamen Zoneke en Bollie ook thuis. In het vervolg misschien toch beter thuis de video programmeren. Het zijn niet altijd flutfilms blijkbaar.

1 IMDb
2 IMDb

Previous

Rottende gedachten

Next

Het staat er …

2 Comments

 1. GOEDE MORGEN
  ENKELE POSTEN
  ONDERSCHRIJVEN
  DE PDC EN ZIJN
  MEESTAL GEEN
  COMMERCIELE ZENDERS
  EN DIE REAGEREN
  PERFECT EN OP DE
  ANDERE KUNT GE
  GEEN STAAT MAKEN
  INTUSSEN OOK
  EEN NIEUWE
  LINK GEPLAATST
  GROETJES
  MICKEY

 2. mske ,ik zal het einde niet verklappen maar het is toch een mooie romantische film hoor!Alleen dat haar van Meg maakt dat de mijne omhoog rijzen. Dat mens heeft dikwijls van die stekels . Ergens een kapper met een botte schaar zeker!

  Je hoort me een paar dagen niet. Ik sluit de boel af en verdwijn voor een paar dagen naar Limburg! doei!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén