Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ei, wadeed belachelaaëk es mwa da

Waar je ook gaat kom je onze rollende medemens tegen. Kinderwagens, rolwagentjes, rolstoelen, …, wat dan ook. Dat is helemaal geen probleem, al kunnen ze het ook soms uithangen zoals net midden de doorgang blijven staan, maar dat doen de anderen ook. Dus voor mske helemaal geen probleem, dan wacht ze een beetje en als het de spuigaten uitloopt zegt ze wel pardon.

Maar waar ze gisteren de kriebels van kreeg is van die vwatuurkes voor honden. Nen hond heeft vier poten en als Fifieke moe is laat hem dan thuis op de zetel zijn roes uitslapen. Astemblieft hé zeg!

Previous

Prullen

Next

De zaak van de verdwenen theepot

4 Comments

 1. ms

  Zelf heb ik nooit met een kinderwagen of buggietje op een druk bezochte plaats gelopen. Ik droeg Zoneke en Zus -niet alletwee tesamen natuurlijk- omdat ik vond dat die kindergezichtjes net ter hoogte kwamen van zwaaiende tassen en grote hondenmuilen.

  Ook op de bus en de tram richting Brussel, plooide ik de buggy, droeg Zus en gaf Zoneke een handje. Die buggy’s van die tijd waren natuurlijk niet te vergelijken met deze van nu.

  Enerzijds zijn deze van nu veiliger, dat wel, maar anderzijds zijn ze lomper en ik vrees de dag dat een tram dringend moet geëvacueerd worden.

  Waarom ik dat in de reactie zet ? Omdat anders de pointe van mijn verhaal naar de knoppen is !

  Azo !

 2. Hihi. Heb er zo al vaak gezien achteraan een fiets ook. Dacht dat de ergotherapeute van het rusthuis hier dat ook deed met die hond, maar ze moet em elke dag brengen en weer naar huis doen, en het is toch een paar kilometerkes.

  Liefs, Hoebeltje

 3. hahaha
  sorry zenne, lig efkes dubbel.
  Dees logske maakt mijnen dag goed sé!

 4. ik moet altijd lachen als ik zo’n hondenbuggy zie langs komen.Ik vind dat net d’er over . onnozeler kan niet. En dat in een tijd dat er zoveel tekort is !En er veel mensen zijn die met moeite de eindjes aan elkaar kunnen knopen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén