Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Jeuh!

mske had hem besteld, de DVD van Joseph en zijne gekleurde frak. Broer had haar een Britse url gegeven waar hij al het een en ander had gekocht en waar hij wreed content over was. Levertijd: een week.

Drie dagen later, vorige week donderdag, kwam de mail dat de DVD dan toch niet in stock was en mske heeft uit pure dwarserikkerij dan maar bij die anderen gaan bestellen. Daar moest hij van uit Amerika komen. En eigenlijk was die goedkoper maar door de transportkosten kwam hij even duur uit.

Alleen, als ze hem heel snel wou hebben dan moest ze meer transportkosten betalen, heel veel meer transportkosten. Nu was de levertijd voorzien voor 7 februari. “Ach” dacht mske “ik wacht er nu al zo een vijfendertig jaar op, op die drie weken zal ’t nu ook niet meer steken.

En ze keek zo elke dag naar de fragmentjes die op youtube stonden en dacht: “waarom koop ik die nu? Hij staat zo goed als volledig op youtube.”

Deze morgen haalde mske de post binnen en brulde heel luid: “jeuh!” Joseph is er al.

Efkes meegenieten van het verhaal van de Farao?

De kwaliteit van zowel beeld als klank kan natuurlijk niet tippen aan die van de DVD. En daar is dan direct het antwoord op mskes vraag.

Previous

Vreed vies gezind en koppijn

Next

Doodstraf

1 Comment

  1. leuk zeg !maar ja de dvd zal wel van heel wat betere kwaliteit zijn! Geniet er nu maar van.

    Ja mske ik kan mijn uittreksels ook afprinten ,maar meestal sla ik ze op mijn harde schijf op en als ik er dan eentje nodig heb print ik die af.Maar hier moet er toch echt iets fout gelopen zijn met het programma van mijn bank waar ik al van de tijd dat we ons loon niet meer in een enveloppe kregen klant ben.Dus al héél lang.Ik kijk nu even uit of die uittreksels daar toch toe komen zoniet dan kijk ik verder.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén