Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De stampede

Omwille van de feestelijke heropening van Media Markt Antwerpen deden ze een stunt. Ze gaven een DVD-speler gratis aan de 200 eersten die zich in rode kledij bij de winkel zouden aanbieden.

Het werd chaos. Klanten vertrappelden elkaar, een winkeldeur sneuvelde en een agent raakte gewond.

Voor een DVD-speler? Ongehoord!

Ziede nu waarom mske daar allemaal niet wil aan meedoen. Het beestachtige in de mens komt dan naar boven.

Previous

Het voorgeborchte van de helletrein

Next

De wiebelige almanak

14 Comments

 1. Vrouwe Ms’ke,
  Een collega van mij vertelde een gelijkaardig verhaal. En dan die mijnheer die er na veel gedrum wél was in geslaagd in de goede rij te staan… en dan tot de bevinding kwam dat hij zijn bankkaart vergeten had. Balen!
  Met vriendelijke groeten,
  De Drs.

 2. Dat meen je niet!!! voor een DVD-speler?? die dingen koop je al voor 4 tientjes..soms al voor 2! pfff…de mensen zijn soms echt we gek hoor!

 3. ms

  Nochtans, de slogan van Media Markt ?

  Ik ben toch niet gek !

  Ik niet neen, ik doe daar niet aan mee.

 4. Nou… gratis was ie nu niet. Wel spotgoedkoop. Anders had hij z’n bankkaart niet nodig gehad.
  Met vriendelijke groeten,
  De Drs.

 5. Ja..dat wist ik dus, dat dát hun slogan was…maar je bent toch echt wel hartstikke gek als je voor zo’n actie je bed uitkomt…pfff!

 6. ms

  @ Drs.: nu ja, ik ging voort op de info in het artikel.

  @ mizzD: dat vind ik er ook van. Bovendien vind ik dan dat ze eerder een actie zouden mogen doen voor klanten die er al meer iets kochten. Bij zo een acties vallen die dan ook uit de boot.

 7. Mja..maar het is natuurlijk de bedoeling dat ze nieuwe klanten in de zaak willen krijgen…die meteen dan ook andere spullen kopen! (daarom ook dat die collega van de Drs z’n bankpas nodig had denk ik…je bent pas klánt als je wat kóópt neem ik toch aan!)Zo’n DVD-speler…pff..voor de kosten konden ze die bij élke klant wel extra meegeven bij hun aankoop!

 8. ms

  Volgens mij zijn ze daarom niet goedkoper dan andere winkels. Zo kochten we ooit Norton voor Slow’s pc en kwamen daarna in de Media Markt waar die 8€ duurder stond (zelfs de doos was ’t zelfde).

  Verder is dat ook niet bepaald een winkel waar ik met plezier binnenga. Die gangskes !

  • ms

   Volgens Slow was ’t meer. Wij hadden die iets van een 75€ betaald en bij Media Markt stond die in de negentig !

 9. awel, ik zou ’t ook niet doen, ‘k kan nochtans een DVD gebruiken :s
  Maar daarvoor al gans in ’t rood gekleed gaan, en dan nog uren vooraf daar gaan staan file doen om binnen te geraken met alle gevolgen vandien?? no way… niks ve mij!!

 10. Tuurlijk is die niet altijd goedkoper…ze stunten met een paar aanbiedingen in de advertentie…maar puntje bij paaltje zijn ze met de rest vaak net zo duur of duurder dan elders. Maar ze hebben een behoorlijk slechte klantenservice…als ik de verhalen die ik daarover lees mag geloven dan..zelf koop ik er niet…wij hebben hier van die zaken dichterbij en dat zijn andere dus!

 11. Mske,ja dat zie ik en daarom om dezelfde reden doe ik daar ook niet aan mee

 12. Ik heb een hartsgrondige hekel aan zo’n acties.Soms zie je de mensen al vòòr de deur van een winkel staan om toch maar de eerste te zijn als die opengaat om een bepaald artikel in promotie toch maar te kunnen kopen en als er dan iets gratis is zoals ” de tweehonderd eerste klanten krijgen dit of dat” dan zouden ze mekaar vertrappelen om dat geschenk te bemachtigen.Ik vind dat vergiftigde gechenken.Op zo’n momenten worden de mensne nog erger dan beesten!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén