Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Wildkakker in Brugse school

Onze interesse gaat echt niet uit naar dit soort artikels. Informatief is het niet van grote waarde, qua nieuwsgaring ook niet echt.

Wat maakt dan dat we dit artikel op ons blog vermelden? Wel, ze zijn toch zo goed in het vinden van bijhorende afbeeldingen, vind je niet?
 

Previous

Plan B: de alternatieven

Next

Hoe sterk is de eenzame fietser

8 Comments

 1. Whahahahahaa…aan zoiets dacht ik nu ook toen vriendlief die ‘androuilettes de Troyes’ op z’n bordje kreeg hahahahahahaaa! Hoe kunnen ze het bij elkaar zetten hè hahahaa!

 2. ms

  Ahem! Smakelijk dan! Als je er op googelt ziet dat er ook niet echt appetijtelijk uit.

  Wat vond vriendlief er eigenlijk van?

  Die hierboven is eigenlijk zo een afwisselende publiciteit. Maar bij bepaalde artikels zouden ze er bepaalde clipkes toch mogen uitlaten.

  Ik bedank alvast voor de bbq al ga ik vanavond naar een bbq, maar ik ga de worstjes (als die er al zijn) aan een grondige studie onderwerpen.

 3. Het was heel grove worst en het smaakte wel hoor..heb er ook een hapje van geproefd…maar vriendlief deed er wel dik mosterd op hahahahaha!

  Ik ben zelf nooit zo dol op worstjes bij een bbq, alleen van die dunne merguezjes of chipolata’s…maar niet die dikke braadworsten hoor. Eigenlijk ben ik meer van de spiezen en lamskoteletjes hehe!

 4. ms

  Wel, ik weet niet of er worst bij is. Er staat dat we recht hebben op 3 stukken vlees per persoon. Ai! Mijn gewicht. Ik denk dat ik een tupperwaredooske ga meenemen en twee stukken ga smokkelen.

  Mosterd gebruik ik niet zo veel, zo wel eens als ik een stukje soepvlees zo eet of soms op een stukske kaas.

 5. Mosterd maskeert een hoop van de smaak van hetgeen het opgesmeerd wordt…vooral als je dat heel dik doet! Zo kreeg m’n vader vroeger eens een bal gehakt van z’n moeder toen ie eens langsging vanuit het werk..hij at ‘m met smaak op, hoewel er wel erg veel mosterd op zat. Toen ie ‘m op had zei m’n oma tegen m’n opa: zie je nou dat die bal nog goed was…die blijven wel een weekje goed hoor! 8-(
  hahahahaa!

 6. ms

  Leuke oma! hahaha! Werd je vader dan niet ziek van het gedacht alleen?

  Net daarom dat ik het bijna nooit eet.

 7. Nee…hij werd er niet ziek van…maar was wél verontwaardigd..dat ze hem die bal op had laten eten natuurlijk. Ja…mijn oma van vaders kant was een aparte hoor!

 8. haha, smakelijk hoor

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén