Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een trein met een reukske

Toen ze dan eindelijk op de trein van Maastricht naar Liège-Guillemins geraakten, die een boemeltrein is, kwamen er een paar onguur uitziende personages in de coupé naast Slow en mske zitten die het hadden over iemand het hoofd inslaan en alle vriendelijke dingen die de ene medemens de andere kan aandoen.

En ergens in één van die kleine stationnetjes stapten die twee af en een andere op die heel even in die coupé kwam zitten en toen weer verdween. Iets later vond mske het ineens erg stinken in die trein.

En toen kwamen er van vooraan naar achteren toe twee andere guur uitziende figuren die snoven en snoven, alsof ze de stank volgden en het hadden over cannabis en grinnikten. Die hielden toch hun pas wat in zeker om aan Slow en mske te vragen of zij er hadden.

mske keek zo dom mogelijk. Wat Slow deed kon ze niet goed zien. Maar goed, die twee gasten snapten blijkbaar dat ze bij Slow en mske niet aan het juiste adres waren.

In Luik zijn de drie samen afgestapt, zowel de stinker als de snuivers.

Previous

Silence is golden

Next

Koffie op de trein

3 Comments

  1. Aha..dus je hoeft niet persé helemaal naar Rotterdam te komen om die lucht te ruiken??

  2. Gettie

    Ik weet het zo krek niet, maar ik geloof toch dat mijne bloeddruk en hartslag een getalleke hoger zouden hebben indien deze gasten mijn coupé in het vizier zouden hebben met het oog op hun pakje “kruiden”.

  3. Jaja de geur kwam van bij jullie ,maar ze konden niet weten dat er daar andere types gezeten hebben.Ze hielden jullie zeker en vast voor een hip stel!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén