Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kapsalon

Het is niet de eerste keer dat Luc en mske in een Nederlands restaurant te maken kregen met een kapsalon op de kaart, het is wel de eerste keer dat ik er wat ga over vertellen. De, jaja, kapsalon is dus een gerecht.

En Luc en mske nemen dat niet. Het lijkt wel lekker, het klinkt wel lekker, maar volgens mske is het vreed slecht voor Baskuul. En Baskuul zijn gezondheid gaan we toch niet op de weegschaal gooien zeker.

Previous

Wind en regen

Next

Nog maar eens een laatste wens

3 Comments

  1. Een Rotterdamse uitvinding zelfs schijnt het.. maar ik heb dat ook nog nooit op. Gewoon omdat het me niet zo lekker lijkt.. het is alle shoarmatentvoer bij elkaar gesmeten en dan gesmolten kaas erop.

  2. Gettie

    Nooit van gehoord. Ja,wel van een kapsalon als haarfatsoeneerderij, maar niet in de vorm van voedsel.
    Ik weet niet of ik het lekker zou vinden, kebab en shoarma lust ik niet, kipgyros kan ik wel binnenkrijgen.

  3. shoarma,frietjes, saus en gerapste kaasbij elkaar in één bakje… of je het nou los eet of in een bakje maakt niks uit.
    o ja en waarschijnlijk voor het ‘gezond’ zit er ook nog wat ijsbergsla bovenop

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén