Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een extraatje

Waarom een bepaalde -goede- gewoonte te winterslapen werd gelegd, ik zou het niet kunnen uitleggen. Misschien komt het door de ongezellige koude van daarbuiten die me de zin ontnam om mijn geklede benen te ontbloten voor een fietsbroek.

Maar het is een feit, het binnenhuisveloke werd op stal gezet, de koersbroek aan de guidon gehangen en de fietssloefen waren startensklaar maar zonder voeten er in.

Na de vakantie aan de Bostalsee ben ik er weer mee begonnen met in het begin wat tegenpruttelende spieren en zadelpijn, maar dat was na twee dagen alweer verleden tijd.

En wat er ook beter vlot is de relatie met Baskuul. En doordat die verbetert gaat het calorieën tellen dan niet vlotter maar toch wel consequenter. En hoe lichter Baskuul zich voelt, hoe blijer ik word.

Dus, op Lucs vraag wat we zaterdag zouden eten, antwoordde ik: “We kunnen nog eens een kebab gaan halen bij Ali Baba aan het station”. Zo gezegd, zo gedaan. En lekker dat dàt was.

Of Baskuul en ik nog even blij waren vanmorgen, zal ik straks weten te vertellen. Misschien moet ik vandaag dan wel twee keer een dubbele serie rondjes draaien op het veloke.

Previous

Boodschap voor boodschappers

Next

Kunst op ronde punten

8 Comments

 1. Baskuul gewoon een tijdje in de kast zetten en gewoon genieten van uwe velo wanneer u er zin in hebt een rondje te doen.

  • ms

   Jammer genoeg werkt het zo niet. Dat rijden met dat veloke is eigenlijk saai maar toch een plezier omdat het voldoening geeft eenmaal ik er afstap. Gelukkig kan ik zowel puzzels oplossen als een boek lezen terwijl ik rijd.

   Zonder Baskuul gaat het grandioos fout. Sla ik die over dan gaat mijn gewicht de hoogte in, zélfs als ik die kcal tel. Het is een circus en Baskuul is de goochelaar.

 2. Fietsen, vorig jaar veel gedaan, nu nog niet aan toegekomen. En ik vind het soms best lekker. Al mis ik na een km of 25-30 wel elk gevoel onder mijn navel. Best onpraktisch soms. Ik ga toch die banden maar weer eens oppompen en de ketting smeren….Opzij, opzij, opzij….

 3. elsjeveth

  Baskuul moet niet zeuren. Jullie een hadden een broodje Kebab gewoon verdient.

 4. Ik ben vooral onder de indruk van de foto. Wat goed, haarscherp, enzovoort.
  Dat lukt mij nooit want eten – iets culinair – fotograferen is heel moeilijk (in mijn ogen).

  • ms

   Het is, zoals je zegt, heel moeilijk om voeding mooi op foto te krijgen.

   Goed dat je me er op wijst dat het me toch lukt, want deze foto keurde ik van de eerste keer goed. 🙂

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén