Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Van eten ga je dood

Ben ik toch een gelukzak dat ik de zaken die nu ongezond blijken te zijn, niet zo erg lekker vond en vind. Naast het drinken van water, heb ik het namelijk ook niet zo begrepen op het eten van lillend rood vlees.

Om alle misverstanden uit de weg te gaan, ik ben geen vegetariër, maar mijn vleesverbruik is bepaald een minimum te noemen.

Men heeft me altijd voorgehouden dat het vlees dat ik eet niet zo gezond is. Ik houd namelijk meer van een balletje gehakt, een witte of zwarte pens, een stukje lever, een lapje spek of een kiekebil (al is die al aan de grote kant).

Nu blijkt dat rood vlees ook al niet deugt, het wordt in één adem genoemd met asbest en roken.

Het wordt tijd dat ze onze voeding in steriele pillen op de markt komt.

Smakelijk!

Previous

Zuiverend water

Next

Haast opgegeten

3 Comments

  1. bea

    Ik kan het niet meer horen wat ze al vertellen over gezonde of niet-gezonde voeding. Toen het op het nieuws te zien was van het ‘rood vlees’ zei een arts dat we het niet helemaal moesten laten want er zitten wel degelijk broodnodige vitamines in. Foert, ik eet waar ik zin in heb.

  2. volledig akkoord. Die steriele pillen zullen na verloop van tijd dan ook wel het een of ander ongezond mankement vertonen. De beste manier om gezond te leven is eigenlijk niet meer ademen en niets meer eten, zelfs water drinken is gevaarlijk tegenwoordig 🙂

  3. Ze moeten de kranten toch vol krijgen, eet waar ik zin in heb zoals Bea zegt, sterven doen we toch

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén