Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Cookies

De eerste keer dat ik over cookies hoorde als het over pc ging, is lang geleden, nog voor ik Luc kende. Toen werkte één of ander niet meer en moest ik cookies wissen. Ik moest nog gaan zoeken waar die cookies te vinden waren.

Een paar jaar terug kwam er een wet dat elke website moet verwittigen dat ze cookies gebruiken. En ja, ik accepteer.

Ondertussen komen de cookies mijn oren uit. Je kan nergens meer op klikken of die melding komt er door. Op zich wel goed, maar ondertussen weten we het wel zeker. Zouden ze nu geen algemene cookie-acceptatie kunnen programmeren zodat je niet telkens opnieuw en opnieuw die cookies moet gaan accepteren.

Previous

Had ik het niet gezegd

Next

Hoe jammer

2 Comments

  1. Bea

    Goed idee! Weg met die ergernis!

  2. Amke

    Is een goed idee ik heb er niet zoveel last van maar ze zijn wel overal! Trouwens geef mij maar echte koekjes. 😀

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén