Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Nog meer koekskes

Zoals ik in een reactie op het vorige log over cookies wissen zei, moet ik niet morsen met blogideeën. Stel dat de inspiratiebron eens een dag droog zou staan. Dus gaan we nog maar eens in de koekskes graaien en komt hier het vervolg.

Op de telefoon heb ik geen adblocker maar daar stoort het eigenlijk niet. Ze hebben een paar maanden terug -eindelijk- hét product gevonden waarmee ze me denken te verleiden: Sunparks en Center Parcs. Ik kan het héle jaar op vakantie voor een prijske .

Zo goed als élke publiciteit op mijn telefoon is maar weer aanbod met serieuze korting maar daarom moeten we er niet altijd op ingaan en afhankelijk van het moment van het jaar is het soms nog duur genoeg, al is het dan een prijske.

En toen ik me, na het vorige log, bekloeg dat ik niet meer koekjesfoto’s heb, zodat ik meermaals dezelfde gebruikte, had Luc een geweldig idee. En dus zijn we, op de zaterdag van de boekenverkoop, de Aldi in Landen binnen gestapt en hebben koekskes gekocht. En daar ben ik die namiddag mee begonnen en heb de zondag verder geknutseld.

Wanneer dat op het blog zou komen, vroeg ik me af. Die koekskes hadden namelijk nog niet al te veel kaas gegeten van modellenwerk.

Ondertussen zijn er wel al een paar vervangen maar blijven er nog over. We zullen nog eens in de koekskes moeten vliegen … Kopen of bakken is momenteel de vraag.

Previous

Het onderbroken zwemritme

Next

Ikea verlaagt

18 Comments

 1. Ik denk: beide, kopen en bakken. Je kan niet genoeg koekjes in huis hebben. De sprits in je header ziet er in elk geval uitnodigend uit. Zelf ben ik niet een groot koekjeseter, maar voor een fijne kletskop mag je me wakker maken.

 2. Jammie, sprits, mijn lievelingskoekje dus koop ik ze zelden. Laptop en mobieltje maakt het niets uit. 😆

 3. Bij de koffie hoort voor mij een koekje, zelf gebakken (deed ik vroeger) of gewoon uit de winkel (doe ik nu) Als ik bezoek verwacht wil ik ook wel eens een appeltaart bakken, maar dat doe ik niet iedere week. Wat koekjes betreft, tegenwoordig ben ik fan van San Francisco biscuitjes. Simpele koekjes maar toch lekker.

 4. Ne en dan een koekje bij de koffie kan smaken. Op de PC is dat andere koek. Die wis ik zoveel mogelijk.

  • ms

   Als je het omdraait -een koffie bij een koekske- ga ik akkoord. Als ik koffie drink moet ik geen koekske. Als ik een koekske eet, wel een koffie. 😉

 5. elsjeveth

  Ik zou zeggen: Bakken maar …

 6. Ik ben zo zot van koekjes dat ik ze niet kan/mag kopen omdat ik er eenvoudigweg niet af kan blijven. Helaas voor wie onverwacht op de koffie komt: ik heb geen koekjes in huis.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén