Voor diegenen die nu denken, bij het zien van het -nog steeds Engelstalige- reactievak, dat er toch niet veel schot in de zaak zit, denken mag, zeggen niet.

Want zie je, na die week rondjes draaien kreeg ik een bericht van een volgende hapiness engineer, die me wist te vertellen dat ik geen alleenstaand geval -bij manier van spreken dan- was want dat er nog meer Engelstalige reactievakken pertinent weigerden Nederlands te worden.

Zoals daar te lezen is, zou het een probleem zijn van nog een paar weken minus die ene die ik er nu ook al liet overgaan.

De agenda op Lucs telefoon? Die heb ikzelf opgelost. Microsoft heeft dan wel een community waar je vragen kan stellen, maar een probleem dat verder gaat dan de vraag van een demente oma, daar blijf je toch mooi mee zitten.

En al ben ik dan geen developer, een demente oma ben ik toch ook nog niet. Bij Jetpack word je tenminste serieus genomen.

The Joy of Programming
with Bob Ross
Creative Commons Attribution-Noncommercial 3.0 United States License.