Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Losse eindjes


  Nog even snel voor het jaar voorbij is, de laatste losse eindjes wegwerken.

 

We beginnen -nog maar eens- met de Google agenda. Vrijdag morgen, we waren in blijde verwachting van de Kringwinkel ophaaldienst, steekt Luc me ineens zijn telefoon toe en zegt: “Als jij die Google agenda er op krijgt, zonder dat de rest naar de knoppen is …”

Ik kijk, het Google account was geactiveerd voor de gmail. Maar waar zit die agenda app? Ik google en vind dat, als je je google account geactiveerd hebt op een windowsphone, die automatisch gesynchroniseerd wordt.

Wat!? Ik grijp die telefoon, open de agenda en zie alles dubbel staan. HA! Heeft hij al een ganse week de agenda niet nagekeken op de telefoon. Ik heb dus niets (naar de knoppen) gedaan maar het probleem is opgelost! Al heeft Luc nu tweemaal minder kans om iets te vergeten. Als hij die agenda al eens zou checken natuurlijk!

Dat bureaumeubel in de bureauruimte? Daar gaat Zoneke wel even mee helpen om dat zware logge ding naar buiten -op de oprit- te krijgen. Misschien bel ik wel een ijzerman die het daar kan op halen.

De eetplaats en de boekenkast moeten wel nog even wachten. Daar is iets heel anders mee aan de gang. Ik ben namelijk ineens aan een andere stijl de voorkeur gaan geven.

Ooit kocht ik een kastje, gewoon omdat ik het zo mooi vond. Op 2dehands zag ik toen een haast identiek exemplaar. Pas nu beklaag ik me dat ik dat toen niet ging halen.

Wat ik me ook nog beklaag is dat ik ook voorbijliep aan een relaxzetel die geweldig op de schommelstoel leek.

 
En waarom ga ik me dat allemaal achteraf beklagen? Omdat ik salonzetels vond, die eigenlijk zo bij dat kastje passen.

Dat wil zeggen dat we nu op zoek zijn naar meubels, die niet alledaags zijn, maar waarvan ik niet de stijl kan bepalen.

We zullen eens bij een antiquair moeten binnenstappen. Die zal ons wel wijzer kunnen maken.

Dat is nu niet echt een los eindje, maar daarvoor moeten Luc en ik zélf op onderzoek, de lange baan op.

Previous

We schuiven nog wat

Next

Opnieuw nieuwjaar

8 Comments

 1. Veel succes met de losse eindjes in het nieuwe jaar!

  • ms

   Het wordt een zoektocht … én een motivatie om die dozen sneller uit te sorteren.

   Het is nog niet begonnen en we zijn al vertrokken.

 2. Haha, op deze manier blijf je nog lang bezig 🙂

 3. Succes met de losse eindjes in 2018. Wie weet komen er nog enkele losse eindjes bij.

 4. elsjeveth

  een schoon losse eindjes tapijt zal dat worden.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén