Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De ouwe getrouwe

Vele jaren geleden kocht ik me een massagebroek bij Svensson. Die moest dienen om te sporten. Ik reed ermee op mijn binnenhuisveloke, ik deed er aerobic mee. Nooit heeft die broek me verteld dat ik eens wat moest opletten op mijn omvang. Die bleef namelijk mooi passen.

Nu echter sta ik versteld in de spiegel te staren als ik zie dat het ding er uit ziet als een minirokske. Ik kan me niet voorstellen dat mijn bovenbenen die pijpen ooit opvulden.

Waar ze dus bij het uitzetten mee groeide, gaat ze bij het versmallen niet inkrimpen. Weggooien? Zo een ouwe getrouwe? Ik denk er niet aan.

Natuurlijk heb ik méér dan één sportbroek. Ik heb er een voor de aerobic, ik heb ook een echte fietsbroek. Maar die zijn allemaal jaren jonger dan dat onverslijtbaar massagegeval.

Vraag ik aan Luc: “Zou ik een foto bij het blog plaatsen van de onderrand van de broek met een stukje van mijn benen er onder?”

Zegt hij: “Wil jij een ban hebben op internet?”

Tsss …

Previous

Gisteren 14 februari

Next

Het kind zijn

10 Comments

 1. Ik had het nochtans graag eens gezien ?

  • ms

   Qua model valt het nogal mee, qua benen ook, maar het ziet er wel degelijk oud uit (de broek dan: de lagen lossen wat onderaan de pijpen).

 2. Kun je er niet van scheiden? Dat is echte liefde. ? ?

  • ms

   Ik ben heel erg behoudsgezind. Iets dat niet kapot is zal ik niet snel wegdoen. Met die broek is het aangenamer fietsen dan met de echte fietsbroek, dus is wegdoen zeker niet aan de orde.

   Erger is het gesteld met dingen die ik beu ben en dus maar ga hopen dat ze kapot gaan.

   Het is me zo aangeleerd, eigenlijk is dat al meer ingeprent.

   • Ik begrijp het helemaal.
    Maar toen we het huis van mijn moeder opruimden schrokken we, een vrachtwagen vol overbodige spullen. Het meeste is weggegeven en -gegooid.
    Daar leerden we van. ☻

    • ms

     Dat doe ik nu dus ook. Alles wat ik eigenlijk liefst weg wil gaat in dozen en naar de rommelmarkt. Maar de dingen die ik daar niet verkocht krijg …

     Al hebben we laatst wel enkele dozen met kleren naar de Kringwinkel gebracht. Die had ik gehouden “voor als ik er ooit terug in zou kunnen”. En al zijn ze dan nu terug in de mode, ze zouden niet meer bij mijn leeftijd gepast hebben.

 3. Ik heb nog een training in mijn kleerkast liggen waar ik nu niet meer naar buiten zou durven komen. Sporten is ook onderhevig aan mode.

 4. elsje

  je boft toch maar met zo een bijdehandje als Luc

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén