Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De koekjesclub

Waarom trok het mijn aandacht? Ik weet het zo niet. De boeken stonden in een boekenkast met schuiven. En in die schuiven lagen nog boeken en om één of andere rede pakte ik dat boek er uit. Normaal gezien zou mijn geest onmiddellijk het visuele aspect omzetten in “gemakkelijk romanneke”. Maar dat deed hij niet. Last van een slapende geest?

(Lees verder onder de foto)

De achterflap leerde me dat het eigenlijk verhalen van vrouwen betrof, over dingen die vrouwen bezig houden. En ik nam het mee. Voor de prijs moest ik het niet laten. En zinde het me niet kon het wel naar de boeken- en/of rommelmarkt, afhankelijk van het al dan niet lage romangehalte.

Het boek is een blijver. Het is een beetje overdreven in de verhaallijnen -op zijn Amerikaans dan- maar al bij al heb ik het in één ruk -eigenlijk een tweetal- uitgelezen.

De recepten van de koekjes die er in staan, staan genoteerd in mijn Google Drive in het mapje: “Nog te maken”.

Previous

Tour de Wallonie

Next

Het groot orkest

6 Comments

 1. De kaft van een boek zegt vaak niets over de inhoud. Het ziet er wel een LEKKER boek uit.

  • ms

   Mogelijk belandde het daardoor in mijn winkelmandje.

   Ik ga wel enkele van die recepten uitproberen en al zijn het kerstkoekjes -in Amerika zijn ze daar gek op- ga ik zo lang niet wachten om ze te bakken.

 2. Het is geen titel die aan het denken zet. 🙂

 3. elsjeveth

  De coverfoto en de titel vind ik wel vermakelijk of smakelijk. Kan me voorstellen dat je er door getriggerd werd en op ontdekkingsreis ging in koekjesland.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén