Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De maskers vallen af

Zoals verwacht heeft het overlegcomité de raadgevingen van de virologen naast zich neergelegd en beslist dat vanaf 1 oktober het mondmasker niet meer moet.

Dat zou me niet storen had er nu niet bij gestaan “op voorwaarde dat afstand houden mogelijk is”. En dat is een heikel punt. Daar wordt nu al serieus de voeten aan geveegd. En rekenen op de verantwoordelijkheidszin van de mensheid … Wélke verantwoordelijkheidszin?

Ach ja, ieder beslist voor zichzelf, ik kan daarmee leven, zolang men mij niet aanvalt omdat ik verkies het mijne wél te dragen waar het me gepast lijkt.

En nu we toch over dat stukske textiel bezig zijn wou ik daar iets over kwijt. Oh neen, het is niet belangrijk. Ik zou zelfs zeggen dat ik geen recht van spreken heb. Maar ik heb wel recht van denken.

En eerlijk gezegd, gaat het mijn petje te boven waarom men zich vroeger zo pront wou opkleden als men nu die mondmaskers, als kotszakjes, onder de kin laat hangen.

Het spijt me zeer voor diegenen die het doen, maar ik vind het maar een abominabel zicht.

Previous

Waarom betalen wij rijtaks

Next

De verdubbeling minus
een sjiek1+2

6 Comments

 1. Tegen de adviezen in, zo gaat het hier ook.
  En alleman gaat er op zijn eigen manier mee om.

 2. Klopt, iedereen doet nu maar wat…

  • ms

   Ik ga gewoon door alsof er niets veranderd is.

   Of ik versoepel wel iets of wat, maar op mijn eigen tempo en goeddunken.

 3. elsjeveth

  Het is inderdaad geen gezicht een mondkapje onder de kin. Ik heb bij M&S mode een kettinkje gekocht, zoiets als vroeger oma´s aan de leesbril droegen. Bevestigen aan het mondkapje, zo hangt het keurig om de hals, heb je het altijd bij de hand en verlies of vergeet je het niet.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén