Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Drempelvrees

Nu de eerste stap gezet was en we terug in het water beland waren, konden we toch ons eigen Plopsaqua niet langer negeren.

Na de commentaren die Luc had gelezen op FB zou je al drempelvrees krijgen, maar ja, we weten hoe het er aan toegaat op FB.

Gelukkig wonen we in Landen. Het zou anders een dure bedoening worden. Wij hebben korting … die we helaas niet kunnen delen. Bovendien is de parking duur, erg duur. “Pokkeduur” zegt Zoneke.

Wij waren er dus, vorige donderdag. Eerst dachten we dat het wat klein uitviel. Maar dat was fout geoordeeld. Het recreatieve deel is minstens zo groot als die van de Sunparks en Center Parcs en dan is er nog een baantjesbad ook. De indeling is wel anders. Vandaar die foute perceptie.

Om drukte te vermijden hadden wij zo wat uitgerekend wanneer we het beste konden gaan. Het viel heel goed mee. Er stonden niet te veel auto’s op de parking. Er waren niet te veel mensen in het water. Dat zal op andere momenten wel anders zijn.

Wij zullen wel regelmatige bezoekers worden als we ons zwemmen terug op peil willen krijgen.

Dus mensen, ik zou niet het niet doen als ik jullie was. Ik zou niet komen. Echt niet. Dan hebben wij minder drukte. Het zou er echt wel druk kunnen worden.

Previous

Mij een raadsel

Next

Het hoofdkussen

15 Comments

 1. Ik ben geen zwemmer, dus ik beloof je, ik kom niet! 🙂

  • ms

   Nu dacht ik echt dat mensen die dichtbij water wonen -zoals ik denk dat jij doet- fervente zwemmers zouden zijn.

   Het zou me niet mogen verbazen. We waren eens in Leeuwarden en het was daar erg rustig. Ik weet het toen aan de hoge inkomprijs, al vind ik nu de prijs van 5€, die wij dat als inwoners van Landen mogen betalen i.p.v. de volle pot, niet meer zo hoog.

 2. Ook mijn plek is voor jullie. 😊

 3. Wees niet bang. Wij hebben zwemgelegenheden genoeg in de buurt.

  • ms

   Bang ben ik niet echt. We overwegen een jaarabonnement te nemen maar dan vraag ik me af wie of wat er stokken in de wielen gaat steken zodat we het niet ten volle kunnen benutten.

   Ik vrees voor de zomermaanden maar aangezien die pas voorbij zijn, is het nog wat vroeg om te vrezen voor die van volgend jaar en kan ik dat beter nog wat uitstellen.

 4. Weet ik.😉

 5. Ook dat weet ik. 🤣

 6. elsjeveth

  Het is te ver zwemmen voor mij 🙂 anders was ik je zeker voor de zwemvliezen komen duiken. Ik blijf dus met mijn badmuts maar hier in de buurt.

 7. Ik vraag me af of ik nog kan zwemmen. Zolang is het geleden dat ik nog eens zwom en ik was 33 toen ik het leerde.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén