Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Schimmel … en het is geen paard

De titel van het artikel over schimmel dat toch geen vakantie verpest1 maakte een herinnering wakker. Ik dacht aan de dag, lang geleden, toen we voor Ella’s verjaardag in Oostappen gaan zwemmen waren.

Het was verouderd, oogde niet fris en ik maakte me er een beetje vies aan. De belofte die Ella ons had afgetroggeld indachtig zijn we het jaar daarop in Sunparks Kempense Meren gaan inlossen.

Ik las ook al dat de gemeente Lommel hem weg wil2” zei Luc, toen ik het hem vertelde.

Schimmels zagen wij er niet, maar het is dan ook al meerdere jaren geleden. Maar ik begrijp toch niet goed dat iemand, die een goudmijn in handen heeft, er niet beter voor zorgt.

____________________
1 Het Nieuwsblad
2 Het Nieuwsblad

Previous

Het einde van de wereld was nabij

Next

En weerom … toeval

10 Comments

 1. Deze man heeft hier in de buurt ook een vakantiepark. Marina Beach bij de Braakman. Het is te erg voor woorden, zowel vanbinnen als vanbuiten niet om aan te zien. Verloederd, lelijk, onderkomen. Je wil er nog niet dood gevonden worden. Dus blijkbaar is dat elders net hetzelfde. Onbegrijpelijk.

  • ms

   Waarschijnlijk zal het verloederen en geld schrapen winstgevender zijn dan het op lange termijn in stand houden en aanlokkelijk blijven.

   Enerzijds is het zijn zaak, maar als ik het goed begrijp is het terrein van Lommel. Dat worden rechtzaken aan de lopende band.

 2. Dat zo iemand een eigen programma heeft op tv. Te zien bij SBS, ik heb nog nooit gekeken maar las dat het werd afgekraakt door Angela de Jong, een tvcriticus. (of critica?).

  • ms

   Ik wist niet eens wie of wat hij was. Het was enkel die schimmeltitel die herinneringen opriep waardoor ik beide artikels ging lezen. De man is er dan nog fier op ook.

   En ja, dan krijgt zo iemand blijkbaar nog een TV-programma op de koop toe … als zakcentje. 😐

 3. Daar kan hij een schoonmaakbedrijf van betalen. 😉

 4. Die schimmel zou niet mogen zijn. Voor zo’n goudmijn zorgen heb je geld nodig en dat gebruiken ze precies liever voor iets anders in plaats van voor onderhoud.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén