Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

En weerom … toeval

Omwille van één en ander dat ik hier al wel vernoemde wou ik toch wel die Rivella Repair voor ’s avonds. Die helpt namelijk.

Maar met die slechthorende oren, heb ik er niet veel aan om naar zo een demonstratie te gaan en ik belde de firma, die me een nummer gaven.

En toen kwam Corona en het nummer bleef ongebruikt op het notablokje van mijn telefoon.

Nu alles weer wat losser zat, smste ik het nummer dat me onmiddellijk terugbelde. We regelden het. Ze zou het product voor mij bestellen en laten weten wanneer het ter beschikking was.

Die bepaalde maandag reden we er om. Luc wachtte in de auto en de vrouw en ik hadden het over dingen waar vrouwen het wel meer over hebben. Ook het derde vaccin voor de +65 kwam ter sprake, ik zei dat ik er recht op had. Haar man had al een uitnodiging gekregen.

Van het één kwam het ander en ze zei: “Ik ben gisteren x-aantal jaar geworden”. Ik kon mijn lachen haast niet bedwingen toen ik zei: “En ik ben gisteren x-aantal jaar geworden”. We scheelden dus dag op dag één jaar.

Grappig wel, maar ze het ook had over wat ik zou doen als ze zou stoppen. Want zie je, die problemen met mijn oren -hoorapparaat inbegrepen- had zij ook met haar oren -hoorapparaat inbegrepen- en dat was minder grappig.

Previous

Schimmel … en het is geen paard

Next

Nog een afwezigheidje

4 Comments

 1. Toevallig dat we het beiden over toeval hebben.🤨🙂
  Frappant, die overeenkomsten, ook de minder grappige.

  • ms

   Inderdaad, erg toevallig.

   Er was een tijd dat ik dacht dat Luc en ik, ondanks ons harmonieus samenleven niet zo veel punten van overeenkomst hadden. Ik keek de verkeerde richting uit. Het zijn niet de details die er toe doen.

 2. Grappig … precies één jaar verschil. Toen ik in augustus opnieuw lid werd van de bibliotheek (in Leeuwarden) vroeg een medewerkster uiteraard een paar persoonlijke gegevens. Dus ook mijn geboortedatum. Ze lachte na mijn antwoord van oor tot oor en zei: “Dan ben ik precies één dag ouder dan u”.

  • ms

   Die toevalligheden … al is het niet verwonderlijk op zich.

   Querida is één dag vóór mij jarig, maar er zitten dan wel een heleboel jaren tussen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén