Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De afspraak

Waar ik gisteren en vandaag -behalve de booster- de agenda leeg liet -je kan nooit weten- kon de vertegenwoordiger voor voorziene werken, volgens de dame aan de lijn, enkel gisteren of volgende week.

We spraken af voor gisteren om 9u in de ochtend. Maandagnamiddag om vier uur -we waren in een winkel- kregen we telefoon van dezelfde dame met de vraag of we de afspraak niet konden verzetten naar gisteren 15u. Dat paste beter.

Gisterenmorgen om iets voor tienen belde de vertegenwoordiger voor voorziene werken zelf met de vraag of hij niet in de voormiddag kon komen. Ik zei: “Neen” en legde het voorgaande uit. Daar wist hij niks van.

Maar weet je, hij zou wel bij ons zijn tussen 14 en 15u. Ik zei dat hij dan maar moest wachten mochten we er nog niet zijn. Je kan immers nooit weten.

Previous

De booster

Next

Tok tok tok … wie is daar?

8 Comments

 1. Echt handig, het maken van afspraken….. 🤔😁

  • ms

   Echt hé. En anderzijds probeert Luc al een hele week een afspraak vast te krijgen bij een andere aannemer en die negeren de aanvragen per e-mail, zeggen dat ze dat niet doen aan de telefoon, hebben een groter werk dan het onze, … excuses bij de vleet.

 2. Tegenwoordig lijkt niemand nog een afspraak te kunnen maken en/of er zich aan te houden. Wat is me dat toch? 🤔

  • ms

   En deze viel uiteindelijk mee. Verstaanbare uitleg en als we beslissen snelle plaatsing.

   Maar de andere, de meer belangrijke … zucht … Iedereen klaagt steen en been, maar als je een stielman nodig hebt, dan zijn ze net als kaboutertjes. Onvindbaar.

   • Moeilijk, moeilijk… we weten er alles van. Wij moeten wachten tot ergens in januari voor de badkamer kan worden geplaatst. Alles staat nu in de garage. De deuren daar moeten we vermoedelijk op wachten tot februari of maart of…

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén