Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het was eens “Ooit”

We hebben de planning gevuld met dingen die we nog wilden doen, met af en toe een rustdag er tussen wel te verstaan. Wij hebben geen knaldrang, wij doen het rustig aan.

Laat ons nu toch wel constant die planning moeten aanpassen. Er komen zomaar allerlei dingen onze agenda binnen gevlogen, zowel prettige als droevige.

Eén van de geplande uitstappen hebben we al voor de tweede keer uitgesteld.

Gisteren moesten we in Antwerpen zijn -weeral Antwerpen- en we hebben er van geprofiteerd om het Red Star Line Museum1 te bezoeken. Een verhaal over emigreren, vluchten, een nieuw begin zoeken, … een verhaal van alle tijden.

Dat we het Red Star Line Museum ooit zouden bezoeken, hadden we onszelf in 2013 al beloofd.

Zo lang kan “Ooit” duren.

____________________
1 Red Star Line Museum

Previous

Amazon

Next

Onze poort maakt kabaal

10 Comments

 1. Zo’n lijst is leuk, ook al veronderstel je dat-ie niet (geheel) zal worden afgewerkt. Wee de ziel die het als een verplichting beschouwt. Maar stel je voor dat je geen plannen, vooruitzichten, ideeën zou hebben, helemaal geen, hoe uitzichtloos, letterlijk, zou het leven zijn?

  • ms

   We wilden even kuis houden in de plannen. Er staan er al twee verschoven naar volgende week.

   Ene ervan is een tijdelijke tentoonstelling die ik wel graag wou zien. Mogelijk probleem? Stijgende coronacijfers en dat per trein. Brussel is niet aangenaam met de auto.

 2. Goed onderwerp daar.
  Van uitstel komt dus niet altijd afstel. 🙂 Ondanks vaste planning zijn dit extraatjes, ‘ooit’ is onvoorspelbaar.

 3. Goede morgen, als ik het woord ooit ergens lees denk ik er vaak bij dat het maar één letter scheelt met nooit. Maar dat is voor jullie gelukkig niet opgegaan, en je bent er geweest. Maak je daar ook nog een log over zodat we kunnen zien wat er allemaal is.

  • ms

   Dat was niet de bedoeling, ik neem gewoonlijk geen foto’s binnen in een museum zelfs niet als het mag. Buiten wel natuurlijk en die kan ik wel posten. Ik kijk nog eens of ik er wat kan bij vertellen … ooit 😉 😂

 4. Altijd interessant om zo’n museum te bezoeken. Gelukkig is het er van gekomen.

 5. Ik neem dit museum over op mijn lijstje. Ooit…

  • ms

   Eigenlijk zou een mens zich moeten inschrijven op de nieuwsbrieven van die musea. Die hebben soms wel erg interessante tijdelijke voorstellingen ook.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén