Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De gradatie

Om naar “Vive le Vélo” te kijken moeten we alle weekdagen geduld hebben tot na de zoveelste herhaling van “De Kampioenen”.

Op de Nationale Feestdag begon dat vroeger, dan was het feest.

Gisteravond was “Vive le Vélo” zelfs al om tien vóór acht omdat de Red Flames om 21.00u een kwartfinale moesten spelen tegen Zweden en ja, daar moest “Vive le Vélo” niet op wachten want de Red Flames of de Zweden zijn -nog- geen kampioen.

Koerskampioenen zijn gelukkig flexibel … alleen was de ondertiteling dat niet. Die liep achter. Op die manier hoefde het dan al helemaal niet meer voor mij.

Previous

Tijd van sensibiliseren?

Next

Een museum met wat meer

6 Comments

 1. Over fietsen e.d. kan ik niet meepraten, wel over de ondertiteling. Niet best, soms een lachertje. V
  Dat is vriendelijk uitgedrukt. ☻

  • ms

   Meestal gaat het goed, maar toch gaat het té vaak niet goed en dan voelt het eigenlijk aan alsof je er niet toe doet.

   Naar bewegende plaatjes kijken en pas minuten later weten waarover ze het hadden is begrijpelijk bij rechtstreekse uitzendingen maar niet als ze zelf aangeven dat ze tien minuten later uitzenden dan opgenomen omwille van de ondertiteling.

 2. Prachtig … die coureurekes!!! Er komt (te) veel sleet op ‘Vive le Vélo’ en op de Hollandse tegenhanger ‘De Avondetappe’.

 3. elsjeveth

  De dagelijkse verslagen en samenvattingen van de Giro afgelopen voorjaar vond ik vele malen leuker dan Vive le Velo en de Avondetappe, teveel ego´s die een mening menen te moeten ventileren. De aflevering van de Avondetappe met een hyperventilerende ADHD dame van een radioprogramma vond ik zo vreselijk en tenenkrommend dat ik besloot niet meer te kijken.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén