Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Nora Roberts

Bij de boekenverkoop vorige zaterdag heb ik een boek van Nora Roberts gekocht.

Ooit lang geleden heb ik dat nog eens gedaan, zo in een bevlieging een boek van Nora Roberts meegebracht omdat er zo een mooie foto op de voorzijde stond. Dat boek heb ik nog.

Ik heb later wel meer boeken van Nora Roberts gekocht, toen Amke die boeken massaal ging lezen. We konden uren palaberen over inhoud, nonsens en non-inhoud en dit tot groot jolijt van Ella en Luc. Geroloogd dat die twee toch hebben!

We hebben er beiden samen genoeg van gekregen en zijn ermee gestopt. Zij heeft de hare gehouden. Ik heb de mijne gesorteerd.

Hier staan er wel nog. Die waar toch nog iets of wat verhaal in zit heb ik wel gehouden. De andere gingen naar boeken- en rommelmarkt. Ze gaan er als zoete broodjes.

Waarom ik nu dit exemplaar meebracht is simpel uit te leggen. Het kostte 1€ en het is een omnibus met vier verhalen. Als ik het niet goed zou vinden zou hij rap in één of andere doos zitten.

Het boek is nog niet uit. Ik weet zelfs niet of ik het ga uitlezen. Ik denk zelfs dat ik het niet ga uitlezen. Het is slaapverwekkend.

Daarom heet het ook: “Verhalen van de nacht” waarschijnlijk.


Previous

What’s another year?

Next

Variabele planning

13 Comments

 1. Het werk van Nora Roberts ken ik niet, maar leuk te lezen dat het tot zoveel gespreksstof heeft geleid te jullie huize. Zelf heb ik eens een elpee gekocht alleen vanwege de, vond ik, interessante hoes. Gelukkig sprak de muziek me ook aan. 🙂

  • ms

   Zo kocht ik ooit een LP van Dimitri Van Toren. Die zei me niks. Mijn moeder vond hem goed. Ik heb hem haar dan ook gegeven.

   Nora Roberts, ja, wat moet je daar nu van zeggen. Ik heb ze gelezen omdat ik zelf een oordeel wou vellen, maar ik zou het niet aanraden. Ik zal het zo zeggen: stationsromannetjes in boekvorm. Dat is wat ik ervan vind.

   Bovendien denk ik, als je ziet hoeveel romans die vrouw al schreef, dat die boeken aan de lopende band worden geschreven. Het is altijd het zelfde grondverhaal omhangen met een ander decor.

   Sommige zijn leesbaar, van andere rijzen mijn haren ten berge …

 2. De naam doet wel een belletje rinkelen. Waarschijnlijk las ik ook boeken van haar, ik zie dat ze meer dan 200 romans schreef…. 🙂

 3. Die naam doet me geen belletje rinkelen. Ik ben dan ook geen echte boekenlezer.
  Platen kopen voor de hoes heb ik enkele keren gedaan. Gelukkig wist ik wat voor muziek er op de platen stond.

  • ms

   Ik die ene keer niet. Van dat boek trouwens ook niet. Maar dat viel dan weer een beetje mee. Misschien omdat het het eerste was dat ik las van haar.

 4. Ik heb nog nooit iets van haar gelezen. Ik zie echter op je boekenplank ‘Het meisje in de trein’ liggen. Dat boek van Paula Hawkins heb ik graag gelezen.

 5. elsjeveth

  Lieve help 200 romans…ofwel die vrouw heeft een onuitputtelijke fantasie ofwel ze schrijft telkens hetzelfde maar met andere personages.
  Het gebeurt mij ook weleens, een boek kopen omdat de omslag me bevalt.
  Of zoals laatst een pak koffiebonen omdat de verpakking verleidelijk was. Gelukkig viel de smaak niet tegen

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén