Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kerstmagie in het kasteel van Laarne

Vond ik het nogal onnozel om zo ver te rijden om een kerstversiering te zien, was er toch geen vezel in mijn lijf te vinden die protesteerde.

Houd ik er niet van om met deze donkere dagen nog avondactiviteiten te doen was er geen haar op mijn hoofd dat er aan dacht om tegen te pruttelen.

We gingen. En we zijn zelfs blij dat we gingen.

Was het dan zo goed? Ik weet het niet. Was het dan niet goed? Ik weet het niet. Het was niks overdonderend, maar het was echt wel eens iets anders.

De foto’s? Er werd ons verzocht onze foto’s niet te delen tot na 28 december. Wie daarop wacht om te beslissen om te gaan komt grandioos te laat, want na de 28ste is ’t gedaan.

Raar log? Ze hadden in dat kasteel in Laarne ook een cafetaria met lekkere dingen en in afwachting dat de ring rond Brussel berijdbaar was … waren we daarnet pas na tienen thuis. Dit is dus echt wel vers van de pers.

Meestal geef ik mezelf de tijd om het wat te laten sudderen. Nu niet. Moet kunnen.

____________________
1 Kerstmagie in het kasteel van Laarne

Previous

Kunst in de Eifel

Next

Praten met …

9 Comments

 1. peter grey

  Laarne, bij Gent, dat is vanaf jullie best een reisje! Van ’t Kuipke naar het Kasteel. En de ring weer getackeld. Heb je foto’s gemaakt en ga je die na de 28ste posten? Ik ben wel heel benieuwd.

  • ms

   Bij het reserveren dacht ik al dat het toch van de zotte was om zover te rijden om een show (theaterwandeling) te bekijken. Maar het kasteel van Laarne hééft iets. Bovendien mochten Herita-leden gratis binnen. En dat was ook niet min, want een ticket kost zomaar 17,5€ en dat maal twee.

   Deze morgen heeft Luc gegoogeld op Historalia1 -de groep achter de voorstelling- en blijkt dat ze wel in meerdere kastelen theaterwandelingen geven, ook in het kasteel Duras en dat is in Sint-Truiden. En ja vorig jaar waren we daar niet geweest wegens de prijs.

   Bovendien googelde Luc op Kerstmagie2 zelf en vond “Familievoorstelling gericht op kinderen tussen 5 en 10 jaar. Awel ja …

   De foto’s zijn niet veel bijzonder, zo op het eerste zicht. Ik selecteer er wel een paar en die komen dan -waarschijnlijk- de 28ste op “In Beeld”.
   ____________________
   1 Historalia
   2 Kerstmagie

 2. Nieuwsgierig dat ik ben! Maar ik wacht geduldig!
  Zou iedereen zich aan het verzoek houden?

 3. Groot gelijk om te gaan als je zin hebt. De lange heen en terugreis moet je er dan maar bij nemen.

  • ms

   Èn moeilijke! Bij de heenreis zaten we in de file van vóór de Brusselse ring tot na Groot-Bijgaarden .. stapvoets. 🙄🫤

   Gelukkig waren we op tijd vertrokken.🙂

 4. Dat is toch een eind rijden. Voor ons is het niet heel ver. Ik was al twee keer in het kasteel van Laarne, maar dat is lang geleden. Ik ben al benieuwd naar de foto’s!

 5. Het kasteel is hier in de buurt en ik heb het meermaals bezocht

  prijzig als er een evenement is

  bij een vorige gelegenheid, een kunsttentoonstelling viel het me wel tegen

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén