Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kunst in de Eifel

Zei ik al dat in de huisjes van Center Parcs veelal dezelfde decoratie te vinden is? Ja dat deed ik al. Ergens herinner ik me waterlelies maar ik weet nu niet meer bepaald waar. Maar in de Eifel zijn het Eifeltaferelen.

Toen ik het voor het eerst zag vond ik onderstaande rechtsboven wel iets hebben. Nu we het al telkens opnieuw zagen, vind ik het niks speciaals meer al vind ik het nog altijd het meest typische van de drie.Previous

Lebkuchen

Next

Kerstmagie in het kasteel van Laarne

14 Comments

 1. peter grey

  Aan geen van de drie kun je je echt een buil vallen. En daarmee is geloof ik alles wel gezegd. Maar dat is natuurlijk ook de bedoeling. Het mag niet storen. Die van rechtsboven is wel het spannendst.

  • ms

   Daarom ook dat ik ze nooit de moeite waard vond om ze te vermelden.

   Ooit hadden ze bij Sunparks Ardennen foto’s hangen van “Le Grand Pont“. Dat had wel iets, in die mate dat we de restanten van die Grand Pont gaan bekijken zijn.

   Toen ze Center Parcs Ardennen werden, waren die foto’s vervangen.

   Bij Sunparks hangen in de huisjes ook standaarddecoraties. Enkel het hotel bij de Kempense Meren heeft die echte schilderijen.

   En nu breek ik mijn hoofd over wat er nu in dat huisje aan de Bostalsee hing. Ik heb het bekeken maar niet gefotografeerd. Dat is dus voor een volgende keer, al zal ik er -waarschijnlijk- geen log aan wijden.

 2. Op de duur ga je ze zien als ‘het hoort erbij’.

  • ms

   Normaal gezien zie je ze wel maar bezie je ze niet. Nu wel natuurlijk.

   Maar de, in hout, uitgezaagde dierenfiguren die je ook overal vindt na een renovatie, geven me ook geen wow-gevoel, meer iets Ikea-achtig.

 3. Mij zouden ze niet opvallen.

 4. Ik zou daar ook snel over kijken, het is niet echt boeiende kunst te noemen.

 5. elsjeveth

  Eerlijk gezegd niet echt bijzonder te noemen, met een duidelijk reden waarschijnlijk, zijn ze te bijzonder dan heb je voor je het weet mensen die ze in per ongeluk in de koffer laten verdwijnen 🙂
  Mijn zus, destijds in hun chambre d hotel maakte meerdere malen mee dat items ui de kamers met de noorderzon waren vertrokken

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén