Samen saai

In de Valentijnseditie van “Twee tot de zesde macht”, die Luc had opgenomen tijdens onze afwezigheid -eigenlijk was het de recorder die opnam, op orders van Luc- verklaarde Marleen, de helft van het koppel Marleen en Fré, dat zij maar een saai koppel zijn, omdat ze alles samen doen.

Dat heb ik van ons ook al meer gedacht. En ik denk dat dan om de zelfde reden. Lucs zus heeft het er soms over hoe onafscheidelijk wij zijn. Soms denk ik er zelfs een tikje hartzeer in te horen omdat ze haar broer nooit even voor zichzelf heeft.

Soms hoor ik mensen zeggen dat ze gek zouden worden van altijd op elkanders lip te zitten. Daar hebben wij geen probleem mee. Integendeel.

Maar saai? Op de manier dat wijzelf het saai vinden? Helemaal niet.

Alles wat wij samen doen is namelijk plezanter6 met ons tweetjes.

5 gedachten over “Samen saai

Wat denkte daarvan?