Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

En … welle waren weg

Iets na de vermelding over de ergerlijke vooruitzichten voor de vorige zondag, waardoor vorige maandag een oef-moment zou worden, vond Luc toch ook dat we die ergerlijke zondag eigenlijk anders zouden kunnen doorbrengen en we pasten de planning aan.

We zijn het BK-indoor atletiek in Gent gaan bekijken.

Jaren geleden waren we naar de Memorial Van Damme geweest en dat vond ik eigenlijk wel voor herhaling vatbaar, maar het is zo duvelsmoeilijk om aan ingangskaarten te geraken.

Deze helemaal niet en ze waren ook goedkoper. Het was er niet zo druk, gemoedelijker -behalve die drie ukken– al kwam het meeste volk dan wel voor de finales.

Alleen de foto’s vind ik maar een beetje zozo … een mens kan niet alles tegelijk: én kijken én foto’s nemen.

Dit gaan we zeker nog doen, de middag vloog zo om.

____________________
Meer foto’s

Previous

Zilverwerk

Next

Stinken! Mor stinken!

7 Comments

  1. Daar moet je van houden, dat heb je een mooi tijdverdrijf .
    Ik bewonder de prestaties maar heb geen geduld om ze te bekijken, dat liet ik aan echtgenoot over.
    De foto’s vind ik niet slecht, ik ben dan ook geen kenner. ☻

    • ms

      Ik neem liever foto’s van de natuur, daar kan ik op scherpstellen. Bij het merendeel van mijn foto’s heeft het apparaat zich scherp gesteld op andere zaken en/of mensen.

      En om manueel scherp te stellen heb ik al zeker de tijd niet want dan zijn ze voorbij.

  2. Ik heb veel bewondering voor de atleten maar heb het geduld niet om er naar te zitten kijken. De foto’s geven een goede indruk.

    • ms

      Voor zover ik me kan herinneren ben ik er mijn hele leven al geïnteresseerd in geweest. Ik was nog geen vier toen we uit Antwerpen verhuisden.

      Voor atletiek en wielrennen ga ik er wel bij zitten. Maar mijn interesse in de wielrennerij is rond mijn vijftiende maar gekomen.

  3. elsje

    De koers is mij liever. Op de weg of indoor op de baan. Kan me voorstellen dat je genoten hebt van de prestaties van de atleten. En die foto’s die vallen goed mee.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén