Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Bouwen met doorzicht

Vroeger bouwden de mensen hun huizen naargelang de windrichtingen. Dat houdt in dat je in die oude huizen “koele” plaatsen kon hebben.Uitgerekend in “de koele plaats” heeft mske haar buro. En Slow heeft net het stoofke wat doen branden omdat het niet warm genoeg is om stil te zitten werken.

mske wil met de Lotto winnen, dan kan ze ineens haar buro boven op de voorziene plaats onderbrengen. Een gedroomde werkomgeving, twee vensters, op de zonnekant, met zicht op ’t koerke. Het klinkt bijna als de zoetsappige teksten uit een reisbrochure.

Previous

Elfstedentocht

Next

De zotste

1 Comment

  1. 02-06-2004, 18:47:28
    koele plaats
    leuk in de zomer … als t goei weer is

    lucky

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén