Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zet de maskers maar op

De film van gisteravond begon niet zo slecht. Het gegeven was ook niet slecht. Een presidentsdochter wil een normaal leven als ze op de universiteit gaat studeren. Tot Bollie en Zoneke terug kwamen viel dat allemaal nogal mee en mske was blij dat Slow de video had geprogrammeerd.

Eens thuis hebben ze naar de rest gekeken. Pulp!  Want wat bleek? De juffrouw kon haar leventje krijgen als het haar vader, Mr. President, goed uitkwam. En wat was het verschil vóór en nà de campagne? Ze was de presidentsdochter en bleef dat. Afknapper!

Over presidentencampagnes gesproken … heeft er al iemand gemerkt wat voor een gezicht die ene presidentskandida(a)t(e ) op alle foto’s trekt? Ik zeg wel het gezicht dat die “trekt” en niet dat die heeft. Dat is een groot verschil. Maar op alle foto’s trekt die een gezicht alsof die chronisch verrassingen krijgt voorgeschoteld: ogen opengesperd en mond in verbaasde uitroepstand. Die moet daar toch een knoppeke voor hebben

Als ’t klokske van Rome slaat …

Previous

Festival der hopeloze liederen

Next

Perso nei campi

3 Comments

 1. ah ik ben halverwege deze film komen kijken na wat pc werk. pppfff, typisch Amerika! Nog veel erger dan Sara ,waar ik uiteindelijk uit nieuwsgierigheid blijf naar kijken (kan dan meebabbelen met de kleinkinderen!haha)Ik heb er niet opgelet op dat “gezicht”. Ik deed weer twee dingen tergelijkertijd :krant lezen en tv kijken.

 2. Beste ms,

  Bedankt voor je bezoekje.
  Ja, wat betreft die letters die achter de afbeelding kruipen ? Ik heb al eens gezien bij een vriend wiens PC resolutie 1024 X 768 had. Ik gebruik zelf 1280 X 1024 en alles “lijkt” normaal.
  Zelf gebruik ik als browser IE 7.0, misschien gebruik je een andere ??
  Godver, zoveel mogelijkheden om je blogje ergens anders, er anders te laten uitzien….
  Ik ga toch eens even rondbellen, want ik vind het toch maar lastig dat anderen denken ” wa is die lul aan’t doen, die kenter niks van “..héhé.. .
  Toch dit, als mijn PC op 1024 X 768 zet, dan heb ik het ook zitten.
  Als ik iets vreemds moest vernemen, dan hoor je het wel, zoniet is van hieruit alles in orde.
  Nogmaals bedankt voor de opmerking….en wauw wat een fantastisch design heb je hier. ‘k Had het wel al gezien, maar ik ben nogal traag in reacties geven, haha

  Groetjes

 3. Beste ms,

  Nog even terugkomend op ons probleempje van gisteren, lijkt het erop dat het bij andere blogs ook regelmatig voorkomt, alhoewel tijdelijk.
  Ik heb, zoals gezegd, meerdere mensen gecontacteerd, en neen, zij stelden niets abnormaals vast ( niets gekruip van lettertjes achter het beeld, niet plakken van tekst aan het beeld, freezones verschijnen normaal)….
  raar allemaal !
  Ik heb wel vastgesteld dat de servers van Skynet gisteren een slechte dag hadden, zoals mijn blog verschijnen in drie opeenvolgende lagen en een compilatie van alle designs die ik al had uitgeprobeerd in een blog ! Dat was futuristisch en trok op niks ! Na vernieuwing verscheen alles terug normaal.
  Dus ik veronderstel dat je Skynet en mijn blog hebt opgeroepen op een slecht moment.
  Uit nieuwsgierigheid probeer het nog eens, laat ons zeggen na maandag, eventuele problemen zouden dan toch al moeten zijn opgelost, en anders….zal het een raadsel blijven.

  Nogmaals bedankt voor de opmerkingen en tot de volgende.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén