Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Goede raad

Bij Sunparks en Center Parcs kan je pas vanaf een bepaald uur inchecken.

Bij Sunparks en Center Parcs moet je ook vóór een bepaald uur uitchecken.

Je kan echter de ganse dag van de incheck en de ganse dag van de uitcheck van alle faciliteiten van de parken gebruik maken.

Je auto staat dan wel, gepakt en gezakt met je bagage op de parking. Dat blijkt geen probleem.

Anders is het gesteld als je, op één van die dagen, iets anders wil gaan doen.

Dan staan er waarschuwingsborden.

Ik voel me dan telkens wat ridicuul als ik met mijn rolkoffer en beauty case door het bos en de natuur loop te zwerven.

Previous

Zomers

Next

Weeral bollekes kleuren

11 Comments

 1. O was jíj dat? Ik dacht al, zouden ze een B&B midden in het bos hebben geopend? Maar het is wel een dingetje inderdaad. Ik ken iemand die wanneer hij zijn auto parkeert alle kastje open doet om te laten zien dat er niets in zit. Laat-ie net dat ene rolletje drop over het hoofd te hebben gezien…

  • ms

   Dat is toch de omgekeerde wereld?

   Ooit las ik al dat je geen kostbare spullen voor het raam in je huis mag zetten. Neen, dus ging ik met mijn laptop op zolder in het donker gaan zitten met het kunstlicht aan.

   Maar, dat mocht ook weer niet, omwille van de energiebesparing. Nu staat er een kaars. 🤫

 2. Handig weetje. In het najaar plannen dochterlief en ik een weekendje Centerparcs.

  • ms

   De incheck bij Center Parcs is verschillend van land tot land. En 16u vind ik al redelijk laat, zeker in de winter. Maar je kan dan wel een vroege incheck vragen (13u), maar die moet je bij betalen.

 3. Wij laten heel vaak onze bagage (of een deel) in de koffer zitten op vakantie. Als we ergens maar één nacht zijn (op doorreis bijvoorbeeld), dan gaan we niet ons hele hebben en houden mee naar de kamer nemen. Dan nemen we ons dagkoffertje mee en de rest blijft in de auto. Uit het zicht, in de kofferbak, uiteraard. Nog nooit problemen mee gehad (even hout vasthouden).

 4. Je mooi maken en kleden in de bossen, lijkt me heerlijk, in de natuur….. 😅

 5. elsjeveth

  Je weet maar nooit wie je tegenkomt op je wandeling door het bos. Altijd handig om je beautycase bij de hand te hebben 🙂

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén