Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het complot

Luc maakt vergelijkingen. Je wil niet weten wat hij soms zit te vergelijken.

Toen ik dan ook op één januari én de badkamerthermometer én de woonplaatsthermometer samen op de badkamervensterbank vond zou ik dat nog niet bepaald eigenaardig gevonden hebben, ware het niet dat ook de grote buitenthermometer op dezelfde vensterbank prijkte.

Ik wéét wel dat hij beweert dat de thermostaten van de verwarming niet de juiste temperatuur aangeven of precies wél maar dat in dat geval de thermometers liegen.

Ik wéét wel dat hij het nogal snel te warm heeft. Ik trouwens ook. Maar op de badkamer, in mijn blootje, mag het voor mijn part best iets warmer zijn dan in de woonplaats. Daar hoeft dat niet, omdat ik daar niet in mijn blootje belief rond te huppelen.

“Ze geven alledrie 23° aan” grapte ik. Luc dacht dus dat het er warmer was. Ha! Hij had gedacht dat hij een leugenachtige jokkebrok van een thermometer zou ontmaskeren.

Misschien spanden ze wel samen.

Previous

Gif in de staart

Next

Delen

6 Comments

  1. Een aangepaste thermometer voor de gevoelstemperatuur lijkt mij de oplossing.

    Warme groet,

  2. Ieder zijn eigen persoonlijke thermometer, op de huid gedragen?
    Of een thermometer met tien kanalen, zoiets als een tv maar dan kleiner, is dat geen optie?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén