Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Als de zon schijnt

Alles ziet er anders uit als de zon schijnt.

Gisteren gingen we naar de bakker, te voet. De zon scheen, de kleuren waren helderder. Luc ging voor het eerst na een week terug mee.

En niet alleen Luc stak na een week regen en wind terug zijn hoofd buiten. We kwamen allerlei bosbewoners tegen die alle zeer genegen waren om op de foto te gaan.

De groene specht en de buizerd zorgden -op de achtergrond- voor de muzikale noot en de Vlaamse gaai vloog gewoon treiterig voor onze neus de weg over.Previous

De familie bloemkool

Next

Eén koekske

15 Comments

 1. Wat een beetje zon al niet kan doen. Gisteren was het grijs en regenachtig waar ik thans verblijf. Vandaag was het zonnig en soms zelfs een beetje lekker (uit de wind). Vogels hoorde ik niet, behalve elkaar beconcurrerende duiven. Wat ik wel hoorde waren vrolijke stemmen op een caféterras en een kind dat een liedje zong voorop moeders fiets.

  • ms

   Cafés vind je bij ons in het dorp niet meer. In het veld zien we wel meer fietsers maar dan geen moeders met een fiets. En als we die wel zien, zingen die niet. Het is hier te veel bergop. 😂

   De vogels daarentegen … in het veld zijn het wel merendeels roofvogels maar de beemdenkant op zit er wel van alles wat.

 2. Zalig die eerste zo’n. Mooie foto’s!

 3. Heerlijke foto’s, ze lokken meer dan de zon zelf 😄. Die boog in het water, net circus.

  • ms

   Het is een klein maar mooi stukje natuur. Volgens een andere wandelaar zou daar ergens achter dat eilandje ook een wilde zwaan zitten. Die zagen we nog niet, wel een knobbelzwaan in haar/zijn eentje.

   Luc noemde die boog: “het parlement”.

 4. Heel mooie foto’s.
  Vandaag hadden we van alles wat het weer betreft : zon, buien, hagel…

 5. elsjeveth

  Prachtige foto´s van een zonnige wandeling. Wim Sonneveld zong het destijds al: Oh wat is het leven mooi als de zon schijnt…hopen op meer zonnige dagen de komende weken, het zal ons allemaal goed doen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén