Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Eindelijk! De foto!

En waar ik nu eindelijk ook eens komaf mee maakte, daar in Anwerpen, zodat ik het ook van mijn lijstje kon schrappen was dé foto. Geen spiegelbeeld zoals die hier boven, maar deze, de échte:

(Lees verder onder de foto)


Staande aan de voordeur van lang geleden zodat ik de juiste hoek had, kon ik hem toch niet op de juiste hoogte nemen, jammer.

Ach ja, ik kon daar moeilijk op mijn hukske gaan zitten, ze bekeken ons daar nu al een beetje raar. Bovendien zou ik op die manier ook niet over die geparkeerde auto’s kunnen kijken hebben. Ik heb de foto dan maar wat bijgesneden.

Maar indertijd was ik vier, stonden er geen auto’s in de straat, al reden ze wel voor het museum voorbij, zo van die glanzend zware exemplaren met een rond wieldeksel voor hun reservewiel achterop hun koffer.

Previous

Vuurwerk

Next

Ongehoord

10 Comments

  1. En nog een mooie foto ook!

  2. Goed gedaan!

  3. Heel mooie foto.

  4. Toch een mooie foto. Dat valt niet mee in een volle straat met hoge gebouwen.
    De paarden van Vinçotte komen er goed uit.

  5. elsjeveth

    Het is nog een mooie foto geworden ook. Spijtig dat er niet juist zo´n mooie zwarte bolide voorbij kwam gesnord…dat had de herinnering compleet gemaakt.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén